Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie: Jezeli kupie od kogos konto, jest mozliwosc ze je odzyska tak jak w lolu?

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Nie wiem co to znaczy "odzyskać konto jak w lolu".

Po zakupie konta zmieniasz email i hasło do konta. Jak ktoś może ci takie konto odebrać ?

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

W lolu jak kupisz konto, sprzedajacy moze napisac do support'u ze mu skradziono konto a kupujacy zostaje z niczym(bez pieniedzy i bez konta) bo sprzedaz kont jest zabroniona.

Dzieki za szybka odpowiedz

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Lepiej kupić swoje konto, bo jest to po prostu bezpieczniejsze. 

Przed zakupieniem konta mówisz sprzedającemu, że chcesz zmienić mail na swój i tyle, a jak się nie zgodzi to podziękujesz i tyle. ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz zaryzykować to spróbuj, lecz ja nie polecam. Kiedyś na MPCForum już ktoś się pytał co ma zrobić, bo właśnie w ten sposób skradziono mu konto - podobno nic się nie udało. Lepiej kupić oryginalnego Minecraft'a na https://minecraft.net/store/minecraft i będziesz miał pewność, że nic złego się nie stanie. Możesz wybrać swój nick i wiesz, że to konto jest tylko Twoje.

Jeśli natomiast chcesz strasznie kupić to konto od kogoś - próbuj, ale nie bądź nastawiony, że 30 zł mniej to lepiej ;).

Opublikowano

Ogolnie nie chodzi mi o to ze notorycznie bede w to gral. Nie gralem w ta gre jakis rok a teraz chce sobie troche powspominać dawne czasy a nie oplaca mi sie kupowac orginalke za 85 zl jezeli mam pograc moze nawet jakis miesiac, a ze mam okazje gdzie na mpc moge kupic za 20 zl to sie po prostu pytam. Nawet jezeli strace te pieniadze nie bede plakal mam ich jeszcze troche :D

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ogolnie nie chodzi mi o to ze notorycznie bede w to gral. Nie gralem w ta gre jakis rok a teraz chce sobie troche powspominać dawne czasy a nie oplaca mi sie kupowac orginalke za 85 zl jezeli mam pograc moze nawet jakis miesiac, a ze mam okazje gdzie na mpc moge kupic za 20 zl to sie po prostu pytam. Nawet jezeli strace te pieniadze nie bede plakal mam ich jeszcze troche :D

W takim razie nie lepiej pograć Ci na pirackim Launcherze [non-premium, połowo osób na takich gra]?

http://www.mpcforum.pl/topic/1068134-spis-minecraft-launchery-no-premium/

Nie polecam by Zyczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...