Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium #5 - Pandą przez Mapę Wojny Królestw - Całkiem Nowa Mapa.

The Avicente

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o tytuł i o zwierzaka. Tylko tam był renifery czy tam coś. Zbieg okoliczności powiadasz? Przedszkolak może by i wierzył.

Po 10 sekundach oglądania widzę, że świat jest upodobniony do astrey'i.

Opublikowano

Chodzi o tytuł i o zwierzaka. Tylko tam był renifery czy tam coś. Zbieg okoliczności powiadasz? Przedszkolak może by i wierzył.

Przepraszam Cię najmocniej jak mogę, ale jesteś nie za dobrze rozwinięty intelektualnie, abyśmy prowadzili rozmowę chociażby na normalnym poziomie. 

Podobieństwo tytuły jak i podobieństwo przy użyciu zwierzaka w filmie, to najczystszy zbieg okoliczności, który odkryliśmy przy pierwszym(chyba) temacie w mediach dzięki jednemu z użytkowników. 

Nie chcieliśmy zmieniać już tytułów w dalszych filmach ponieważ byłby 'nieład', który mógłby zaszkodzić nie jednemu pedantowi, nie chcąc tworzyć 'bulwersu' u takiej osoby, postanowiliśmy, że zostawimy

tytuł jak i pandę w spokoju. 

Bardzo bym Cię prosił, abyś nie robił syfu w temacie i nie brudził go swoim nickiem, jak i nieodpowiednimi postami, jeśli będziesz dalej postępował jak aktualnie, to będę zgłaszał twoje posty. 

Coś na twój poziom: 

7341614084826611118302.jpg

Opublikowano

Atreyi jak już, ale masz rację też zauważyłem naciągane podobieństwo.

W sumie jest to pewnego rodzaju komplement jak ludzie dążą do Twojego podobieństwa :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przepraszam Cię najmocniej jak mogę, ale jesteś nie za dobrze rozwinięty intelektualnie, abyśmy prowadzili rozmowę chociażby na normalnym poziomie.

Podobieństwo tytuły jak i podobieństwo przy użyciu zwierzaka w filmie, to najczystszy zbieg okoliczności, który odkryliśmy przy pierwszym(chyba) temacie w mediach dzięki jednemu z użytkowników.

Nie chcieliśmy zmieniać już tytułów w dalszych filmach ponieważ byłby 'nieład', który mógłby zaszkodzić nie jednemu pedantowi, nie chcąc tworzyć 'bulwersu' u takiej osoby, postanowiliśmy, że zostawimy

tytuł jak i pandę w spokoju.

Bardzo bym Cię prosił, abyś nie robił syfu w temacie i nie brudził go swoim nickiem, jak i nieodpowiednimi postami, jeśli będziesz dalej postępował jak aktualnie, to będę zgłaszał twoje posty.

Coś na twój poziom: 7341614084826611118302.jpg

Oo widzę osób mało inteligentnych tutaj przybywa. Nie pieprz głupot, że nagle dwa podobieństwa to przypadek . Za co chcesz zgłaszać moje posty, za to że komuś się coś nie podoba w filmie? No nic. Nie rozumiem po co od razu spinać dupe. To że ktoś się z Wami nie zgadza, nie znaczy że masz go wyzywać. Podejście do graczy widać macie...

Rozumiem że według Ciebie jestem jakimś gimbem czy coś hejterem. No nic, chyba Ci mózg przegrzało od robienia tego serwa.

PS. Podłoże i roslinnosc jak np. trawa też jest czystym przypadkiem. Tak wiem

Opublikowano

Atreyi jak już, ale masz rację też zauważyłem naciągane podobieństwo.

W sumie jest to pewnego rodzaju komplement jak ludzie dążą do Twojego podobieństwa :P

Astreyi, astrey'i jedno... może i komplement ale jak będzie więcej takich serwerów jak astreya, Wasz serwer nie będzie już unikalny tylko przeciętny, za czym idzie ilość graczy.
Opublikowano

Oo widzę osób mało inteligentnych tutaj przybywa. Nie pieprz głupot, że nagle dwa podobieństwa to przypadek . Za co chcesz zgłaszać moje posty, za to że komuś się coś nie podoba w filmie? No nic. Nie rozumiem po co od razu spinać dupe. To że ktoś się z Wami nie zgadza, nie znaczy że masz go wyzywać. Podejście do graczy widać macie...

Rozumiem że według Ciebie jestem jakimś gimbem czy coś hejterem. No nic, chyba Ci mózg przegrzało od robienia tego serwa.

PS. Podłoże i roslinnosc jak np. trawa też jest czystym przypadkiem. Tak wiem

Czyli według Ciebie, elementy użyte przez Atreye nie mogą zostać użyte przez inne serwery? 

Ta roślinność, która jest przedstawiona na filmie obiegła już niejeden serwer... 

Jeśli mówię, że zaszedł zbieg okoliczności to tak jest, nie mam powodów, aby nie mówić prawdy. 

A co do przedostatniego zdania, rozszyfrowałeś mnie i masz pełną rację, oczywiście nie myślę tak bez powodu.. 

ps: Ja tego serwera nie robię, oraz nie udzielaj się w temacie bo robisz tu spam swoimi żałosnymi i bezcelowymi postami. 

Opublikowano

Nie rozumiem co macie z tą MPCforum. Co tu podobne ? 

Trawa- ta odstająca można ją pobrac z mpc i sam kiedyś używałem w jakiejś mapce.

Obiekty - MPCforum ma powyciągane z Terra online itd.

Tekstury - tekstury z atrey z tego co zauważyłem to też z terry niektóre(sam mam je na kompie i użyłem już kilka razy).

Dla mnie to zwykła mapka zrobiona z głową i tyle.

Opublikowano

Mapka ciekawa i o wiele lepsza od oryginalnej, co do zbędnych wypowiedzi o podobieństwach na wielu serwerach są obiekty,trawa i roślinność podobne lub takie same i nikt nie robi z tego  problemów. Większość map robione jest przy  pomocy World Editor stąd te wszystkie podobieństwa z obiektami występującymi na mapach, moim zdaniem mapa ciekawie wykonana i wcale nie przesadzono z dodatkami.

Opublikowano

Nie rozumiem co macie z tą MPCforum. Co tu podobne ? 

Trawa- ta odstająca można ją pobrac z mpc i sam kiedyś używałem w jakiejś mapce.

Obiekty - MPCforum ma powyciągane z Terra online itd.

Tekstury - tekstury z atrey z tego co zauważyłem to też z terry niektóre(sam mam je na kompie i użyłem już kilka razy).

Dla mnie to zwykła mapka zrobiona z głową i tyle.

Z Tery mamy jedną komnatę (Rzeźnia), 2 korytarze i komnatę do Pustynnych Kazamat, 3 domki na lodowej mapie, ani jednej tekstury więc proszę o zakończenie pierdolenia farmazonu.

Pozdrawiam.

0VPaRnd.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...