Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELFBOT DBV Pomocy

matte12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy, mam windows 8 (od razu chciałem to dodać), problem polega na tym, że nie mogę scrackować elfbota do DBV jest to wersja pod tibię 8.42 po prostu nie mogę, dużo razy crackowałem elfboty pod różne tibie, ale tego nie potrafię po prostu scrackować. Ta wersja elfbota to 4.4.1, jak już wcześniej napisałem odpowiadająca tibii 8.42. proszę mnie nie kierować do działu z elfbotem i crackami bo nie potrafię tego zrobić, to jest zagmatwane jakieś. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś by mi pomógł i wyjaśnił krok po kroku wszystko. Jeśli zadziała mogę nawet odpłacić się jakimś smsem do 25zł :).

Opublikowano

Nie spinaj się tak :).

Zrób virtual machine x32 bity i będzie działać .dll crack.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wgraj win xp, albo win7 tiny powinno zadziałać. Oczywiście 4gb ramu to minimum aby poprawnie działało ( jak dla mnie na 50fps ) :D

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...