Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

Gość Król Minusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam rangę szeryfa i nie moge awansować na orła chociaż wygrałem już 10 GIER pod rząd. Czy to jest jakiś żart? Zazwyczaj w tabeli otwieram, może z 1 gra słabo wyszła. Nie wiem, to jakiś bug czy co? Ile mam wygrać, żeby awansować? Zazwyczaj 5 gier wystarczało, teraz 10 gier pod rząd i dalej nie awansuje.

Opublikowano

Ta, właśnie wygrałem nexta na jednego GLOBALA i dalej bez awansu..
Może mam buga jakiegoś serio..

Opublikowano

To nie jest bug :). Kiedyś niby się to wyliczało podobnie jak w lolu X wygranych  = awans  X przegranych = spadek.

Ja na moim koncie od szeryfa do orzełka musiałem wygrać 12 meczy, gdy dostałem orzełka i przegrałem 2 mecze spadłem. Następny zaś zremisowałem zamykając i ponownie dostałem awans. Teraz to jest samowolka :). Możesz wygrać 10 meczy i nie awansujesz, potem przegrasz 2 następne, trzeciego wygrasz i nagle awans. To nie jest bug. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ja boostowałem kolegę i w silverze wygrałem 5 meczy pod rząd i nadal nie awansowałem to jakieś żarty chyba, w jednym meczu zrobiłem nawet 49 fragów. Tak to już jest dziwnie z tymi rangami i nie idzie tego przewidzieć kiedy awansujesz. 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Kiedyś musiałem wygrać 14 pod rząd żeby awansować więc graj dalej i będzie awans ;)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo kiedy awansujesz :) Mój kolega wczoraj awansował na kałacha i spadł tego samego dnia więc wyroki boskie bywają losowe i smutne. Graj, a będzie Ci dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...