Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cbot-Packet Bot 4 Csro - By Kilo_Kartofli

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

78034007686320951173.jpg

Bot Do Csro, Co potrafi:

- Atakować

- Zbiera Itemki

- Posiada Filter

- Skilluje (niestety byffowania jeszcze nie ma, pojawia się w następnej wersji.

Jak włączyć:

- Ściągamy http://www.sendspace...9f6b6be59f6974b

- Jeżeli nie używaliśmy nigdy ibota albo agbota ściągamy i instalujemy Biblioteki ocx

- Odpalamy phconnect a następnie cbot.exe

- włączamy loadera edxSilkroadLoaderLiteBeta

- Klikamy Launch!

- zaznaczamy redirect login i world ip a potem przyciskamy start

- logujemy się do gry i gitara

Uwagi:

-Uwagi:

-Żeby bot używał skilli trzeba je nagrać Żeby to zrobić klikamy w bocie Skill Rec

i klikamy start rec po czym atakujemy ze skill pierwszego mobka z brzegu po nagraniu skilli klikamy stop i save Ważne jest żeby kliknąć save nie X

-Konfiguracja Zapisuje się w rejestrze

-Nowe wersje będzie można znaleźć na blogu http://cbot4all.blogspot.com/

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągne przetestuje, a można wiedzieć kto wypuszcza tego bocika? :)

PhConeccter mi nie działa beztytuuzjg.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przydalby sie inny system uzywania skilli, takze dodawanie buffow. Poczekam na nastepne wersje ale i tak dobra robota :P dobrze ze przynajmiej ty cos probujesz z tym robic bo chinole maja mbota i sie ciesza..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Dziękuje. :)

@Edit

Nadal ten sam błąd mam.

Opublikowano

Czyli bez skilli ten bot nie działa?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

jakiego masz net frameworka i SP ??

Okazalo sie, ze nie zainstalowałem po formacie net frameworka, a service packa 3 mam . Ściągne i zobacze. Przepraszam za kłopoty. ^^

Opublikowano

U mnie zbiera itemy tylko gdy na nich stoi , podobnie jak w buttlerfly wizard.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

dobrze masz filter ?

Nie jest jak w butterfly bo w nim wciskało się G a tu jest na przechwycone pakiety

a i butterfly nie miał filtera

@edit

a widzę muszę zmienić kolejność i mniejszyś prędkość usuwania itemków z listy(albo nie wezmę zrobię usuwanie jak podniesie sie dopiero)

Dobrze ze powiedziałeś bo nie mam wizza tylko warriora i nie miałem z tym problemu

Opublikowano

W filter mam wszystko zaznaczone , czyli chyba dobrze.

Opublikowano

Fajnie jakby pojawiła się opcja atakowania bez używania skilli albo ustawienia skilli na 1,2,3... .

A tak to bocik działa wyśmienicie. ;)

Opublikowano

Zapewne chodzi mu o to że dajesz skilla na tolbar i jazda.

Tak oto mi chodzi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...