Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na podbijanie gildii

FGStef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktos jakis fajny pomysl na system podbijania gildii (inny niz na skkf)

Moga tam sie znajdowac jakies nagrody za podbicie gildii itp itd; )

Z gory dzieki

mca.png
Opublikowano

Hmmmm.... Dość fajnym sposobem byloby wysadzanie jajka tnt. Dostac sie do niego i ustalic hp jak np. Gianta. Jajka byly by 3 na roznych wysokosciach ;) a co do nagrod to 1 zycie (max 3) i jakies randomy typu kox, zloto, refy, diamenty itp...

Opublikowano

Ale tym nie podbijesz gildii ;/ Potrzebuje cos takiego, zeby po jakims czasie mozna bylo ja przejac :P Cos typu ze w cos kliknac czy cos

mca.png
Opublikowano

Ja mam plugin na gildie z tabem rankingiem itp.Ale u mnie podbijanie dziala inaczej (podbijac mozna raz na dobe)I jak podbijesz gildie to smok sie respi i leci do gory a potem znika i leci z niego exp ;d.

Opublikowano

@FGStef Myślę że bardziej kreatywnych pomysłów możesz nie dostać... Może dojdą jeszcze góra 2 albo 3 i nic więcej ;) Powinieneś zapytać się graczy grających na HC a wiem że masz takie możliwości bo grasz/łeś w easy ;p

Opublikowano

Zabicie danej ilości graczy z wrogiej gildii podczas wojny :P ? 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Wlasnie gracze z HC tez nie wiedza :D Dla tego tutaj pisze :P Bardziej chodzi mi o jakis BLOCK, np co moglo by byc takim "gralem" gildii ?

mca.png
Opublikowano

zrób Ender Crystal z którego się respią moby - Szkielety Zombie Pająki - 1 mob = %HP i np zabicie tam 500 mobków rozwala Ender Crystala :)

------------------------------

i trzeba od nowa gildie lub po 24h pojawia sie znow endercrystal i znow mozna budować gildie (najlepiej jakby z 1 dzien nie mozna bylo atakować!)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Możesz zrobić tak ,że gdy się zakłada gildię spawnuje się tam jajko ender dragona ,i że te jajko ma załóżmy 1000 hp (może być więcej) i by przejąć gildię trzeba zniszczyć te jajko (było by to dość trudne bo wrogowie by go bronili oraz jajko położone by było w samym sercu gildii).

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Ja mam plugin na gildie z tabem rankingiem itp.Ale u mnie podbijanie dziala inaczej (podbijac mozna raz na dobe)I jak podbijesz gildie to smok sie respi i leci do gory a potem znika i leci z niego exp ;d.

widać ze zajebaleś z landcrafters.pl poniewaz ty z nikąd inndziej tego nie wezmiesz i już on nie jest autorski !

71568259141624448668.png

Opublikowano

Flaga gdy gracz stworzy gildie w jego miejscu tworzy sie np. 

post-828402-0-63558700-1408541162_thumb.png

Gracz z przeciwnej druzyny nie moze byc uderzony podczas jej przejmowania, co do przejmowania:

gracz z przeciwnej druzyny musi przejmowac ja 1 minute i moze odejsc od flagi tylko na 5 kratek max

post-828402-0-76819900-1408541362_thumb.png

Mysle ze to dobry pomysl :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...