Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYT2 - Problem z kamer modem.

Wojtus2995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem że sobie kamer moda wmontuje z pangeą. Wszystko ładnie pięknie serverinfo zrobiłem, i dodałem go na listę kolejnych serwerów do bocenia na kamermodzie :D:D. Niestety problem jest następujący: Gdy się zaloguję na postać widać że ma ona założone na sobie itemki ale w eq jest pusto. Tak samo z mapkami próbowałem dodać mapy tak jak jest to w poradniku kamera. Niestety również na próżno. Dodam że moda wkleiłem do clienta Pandory. Gdy robiłem to na cliencie Pangey to wyskakuje mi okno z następującym powiadomieniem:

(LoadLocaleError (locale/pl/locale_game.txt)

Co robić? Próbowałem kopiować z packu clienta takie pliki jak Monster, Item, Npc. Niestety również nic to nie dało.

(także cały pack kopiowałem lecz wyskakiwał komunikat wyżej wymieniony)

Z góry dziękuję za odpowiedź : )

Opublikowano

Moda musisz wypakować do spatchowanego clienta PL'a żeby wszystko poprawnie działało.

Potem skopiuj z folderu Pangei a dokładniej z folderu pack pliki odpowiedzialne za itemy i wklej je do folderu pack w modzie.

Opublikowano

Kolego, skoro udało Ci się już to zrobić, opiszesz jak to zrobiłeś? tyle razy próbowałem i nie mogę sobie poradzić.. Powiesz które pliki z folderu pack trzeba przenieść? 

Opublikowano

Ok za godzinke dam odpowiedz , pobieram pla

@Edit

Zrobiłem tak jak napisał/a @Zagrajmarek i nadal nie widać itemków ani czegokolwiek w ekwipunku. Być może jeszcze są jakieś pliki odpowiedzialne za itemy ja skopiowałem tylko te : item.eix   item.epk, spróbuję jeszcze całego packa zamienic i dam odpowiedz

Po skopiowaniu całego packu następujący komunikat:

77051392594959395791.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...