Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xSteam - Najlepsze Serwery Counter-Strike 1.6 oraz Global Offensive! .▬. . ▀.▀

amx93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

5XofNtk.png

4fun.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Nazwa: xSteam.pl [4FUN] * Free VIP na noc*

IP: 79.133.192.41:27049

Sloty: 25

Fast Download: TAK

Typ serwera: Steam/NonSteam

Właściciel: KAPITAN SOWA & suck_my noobek:/

Online: 24/7

5XofNtk.png

dd2.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Nazwa: xSteam.pl [DD2]

IP: 79.133.192.43:27042

Sloty: 10

Fast Download: TAK

Typ serwera: Steam/NonSteam

Właściciel: Łukasz (~.^)

Online: 24/7

5XofNtk.png

QokgQGi.png

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, atakują moją sieć serwerów (włamania) a jak co do czego przychodzi w ogóle się do tego nie przyznają. ;)

Wkradają się, dają sobie admina, dają wszystkim użytkownikom bany, dowód (wycinek z amxbansa) : 

38784551799362123769.png

Opublikowano

Nie polecam, atakują moją sieć serwerów (włamania) a jak co do czego przychodzi w ogóle się do tego nie przyznają. ;)

Wkradają się, dają sobie admina, dają wszystkim użytkownikom bany, dowód (wycinek z amxbansa) : 

266051408559320139189.png

Zainstniałą sytuacje tłumaczyłem z H@ sieci. Nie mamy na to wpływu, bo to nie nasza sprawka. A pozatym sieć nie należy do Ciebie, jesteś tylko robolem.  ;)

Polecam.

Opublikowano

Zainstniałą sytuacje tłumaczyłem z H@ sieci. Nie mamy na to wpływu, bo to nie nasza sprawka. A pozatym sieć nie należy do Ciebie, jesteś tylko robolem.  ;)

Polecam.

haha, chyba nie wiesz z kim rozmawiasz ;) Nie macie wpływu? Śmieszne...

Opublikowano

Jak się dzieci biorą za robienie serwerów to tak jest ;) a co gorsze za sieci serwerów ;>

Dzieci ? To mówisz o sobie ? Wiesz, że włamania na kogoś serwer są karalne ?

Opublikowano

Nie polecam gry na serwerze 4FUN #1 - istna dziecinada biegająca z karabinami.

Co do reszty ich serwerów się nie wypowiem bo nie zaglądałem na dłużej.

1.png

Opublikowano

Grałem grałem jakieś dwa mieszki jeszcze przed zmianą nazwy później wyjechałem a po powrocie jak wszedłem na tą sieć to myślałem, że mnie szlak jasny trafi... Administracja zmienia mapy kiedy Chcę a zgłoszeń na u@ nie przyjmują do tego root właściciel co chwila usuwa mapy typu westwood, eldo, nuke i co chwila dodaje inne zmienia itp... jeden wielki bałagan tam. Nie polecam.

Opublikowano

Był robiony reinstal serwera dlatego nie bylo map typu west, edlo itp a co do zmian mapy to admini juz od 2 tyg nie maja flagi do glosowania i do zmiany wiec to nie możliwe

Opublikowano

polecam siec xSteam - c*****a tak samo jak twoja - mozna hackowac na sh bez obaw, siec dobra, mozna hackowac az do oproznienia serwera, a potem wychodzimy na 10-15 minut i wracamy na sh, pozdro - i teraz juz wiem - to nie ja wam banowalem graczy, tylko koles z csh, ale to juz wszedzie spatchowane, serwery gdzie da sie tak robic to rarytas xD

Opublikowano

@S3R3Q

polecam siec xSteam - c*****a tak samo jak twoja - mozna hackowac na sh bez obaw, tak samo mozna bylo krasc adminy i banowac, sam tak robilem wiele razy na twojej sieci, moze nawet to sprawka moja, nie pamietam, ale siec dobra, mozna hackowac az do oproznienia serwera, a potem wychodzimy na 10-15 minut i wracamy na sh, pozdro

Widać następne dziecko 

Proszę administracje o podanie jego ip to zajmie się nim policja

Wykorzystywanie luk w oprogramowaniu, czy błędnej konfiguracji do uzyskania niepożądanego dostępu jest karalne
Opublikowano

Widać następne dziecko 

Proszę administracje o podanie jego ip to zajmie się nim policja

Wykorzystywanie luk w oprogramowaniu, czy błędnej konfiguracji do uzyskania niepożądanego dostępu jest karalne

@1361622928-U485574.pngNoqq

O K***A JAK SKISLEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

masz cos jeszcze do powiedzenia ciekawego? XDD

co ja bede gimbusom odpisywal xD

Opublikowano

@Noqq

O K***A JAK SKISLEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

masz cos jeszcze do powiedzenia ciekawego? XDD

co ja bede gimbusom odpisywal xD

Odsyłam do tematu

xyz

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNoqq no i co, mowilem juz, ze to nie ja wam siec spamowalem banami, odsylam na csh, szukaj kaliego czy jak mu tam xD

i tego sie nie robi przez wlamywanie na recon, sa hacki na zmiane sid - setki ludzi tego uzywa codziennie ;_;

post jest z sierpnia, ja nie czituje od kwietnia juz xD

Opublikowano

Posiadają 2 nowe serwery, do tego ts3 z bardzo przyjemną atmosferą :) Polecam i zapraszam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...