Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xSteam - Najlepsze Serwery Counter-Strike 1.6 oraz Global Offensive! .▬. . ▀.▀

amx93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24_24_logoxstea_wrxsnha.png

Nazwa Serwera: #1 xSteam.pl [4FUN] [DD2/INFERNO/NUKE]
IP Serwera: 31.186.86.30:29778
Ilosc Slotow: 25
Typ Serwera: Steam/Non-Steam
Właściciel Serwera: Hype^
Opiekun Serwera: Hype^
Forum: www.xSteam.pl
Dziala: 24/7
Fast DOWNLOAD: Tak
Sprawdź co posiada VIP: ->KLIK<-
Informacje dotyczace serwera: -> KLIK<-
Link do Demek HLTV: ->KLIK<-
Link do AmxBans: ->KLIK<-
Link do dzialu: ->KLIK<-

oferujemy_wexsren.png

- Round-Soundy umilające grę
- Najbardziej grywalne mapy (DD2/INFERNO/NUKE)
- Sikanie na nieżyjących graczy
- Możliwość wykupienia vipa który zapewnia darmowe bronie i rezerwacje slota
- Leczenie bez limitu
- Resetowanie statystyk komendą /rs
- Ranking BF2
- Wyłonienie 3 najlepszych graczy na mapie

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiem się bardzo krótko. 

Nie polecam z prostego względu. 
Sieć ta, o ile ten syf tak nazwać można, wybija się na chamstwie i prowokacjach, po czym chowa głowę w piasek niczym struś, wypierając się wszystkiego i twierdząc, że "boty" są u nich za darmo do pobrania. 

Szkoda tylko, że bot to co innego, a ich zagrywki i groźby z ddosami i innymi rzeczami nie idą ze sobą w parze, ponieważ przed botem jest banalnie się zabezpieczyć, przed gówniarstwem na odpale już nieco trudniej, tak czy inaczej -> nie polecę z prostej wyżej wymienionej przyczyny. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Miałem to zrobić o wiele wcześniej, ale nie miałem czasu.

Sieci nie polecam, bo widać ewidentnie, że szukają problemów tam, gdzie ich nie ma. Przychodzą na serwer odpalani, obrażają graczy, a w dodatku w nicku posiadają nazwę sieci (genialna reklama).

W dodatku wczoraj również ładny popis daliście na otwarciu Naszego drugiego serwer'a. Piękni k$%^& jesteście. ;)

753561431879648635359.png

Opublikowano

Wypowiem się bardzo krótko. 

Nie polecam z prostego względu. 

Sieć ta, o ile ten syf tak nazwać można, wybija się na chamstwie i prowokacjach, po czym chowa głowę w piasek niczym struś, wypierając się wszystkiego i twierdząc, że "boty" są u nich za darmo do pobrania. 

Szkoda tylko, że bot to co innego, a ich zagrywki i groźby z ddosami i innymi rzeczami nie idą ze sobą w parze, ponieważ przed botem jest banalnie się zabezpieczyć, przed gówniarstwem na odpale już nieco trudniej, tak czy inaczej -> nie polecę z prostej wyżej wymienionej przyczyny. 

Tak, jakbyśmy nie mieli co robić tylko wchodzić na te wasze syfiaste serwery i starszyć jakimiś "ddosami" xD Przedstaw pierwszo jakiś dowód że to my robimy a dopiero pisz takie komentarze, bo taki nick to może sobie każdy ustawić.

Opublikowano

Tak, jakbyśmy nie mieli co robić tylko wchodzić na te wasze syfiaste serwery i starszyć jakimiś "ddosami" xD Przedstaw pierwszo jakiś dowód że to my robimy a dopiero pisz takie komentarze, bo taki nick to może sobie każdy ustawić.

Mało Ci dowodów? Dałem Ci wycinek z AMXBansa.

Skoro chcesz więcej dowodów to za każdym razem, gdy do Nas wejdziecie będe robił ssy i je tutaj wrzucał.

P.S I na pewno nie syfiaste, bo to nie są gotowce. ;)

Opublikowano

Skoro chcesz więcej dowodów to za każdym razem, gdy do Nas wejdziecie będe robił ssy i je tutaj wrzucał.

Ta serwerownia nadal się bawi w te włamania co miałem kiedyś na swojej sieci?

Widzę, że nadal konkurencja ich boli.

Osobiście Ci współczuję, bo przeżyłem to samo.

Pozdrawiam i nie polecam ;)

Opublikowano

Wycinek z amxbansa to żaden dowód, tak jak już wcześniej pisałem taki nick może sobie ustawić każdy i nie musi być z naszej sieci :)

Opublikowano

Zastanów się kto tutaj ma syfiaste serwery.

Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności. Serwery wybite na innych osobach przez zwykłe chamstwo i prymitywizm jaki u was panuje, nie wiem czy zapoczątkował to Pan o nicku "RooT" czy jakaś inna osoba, co nie zmienia faktu, że szerzy się tam od bany egoistów, którzy próbują się wywyższać i podbudowywać sobie ego a tak naprawdę są mierni i wybijają się tylko na czyjejś szkodzie.

Brak dowodów? 

W sieci krąży wystarczająca ich ilość sugerująca to, że nikt nie babra się w takie g***a jak wasza sieć, a może nawet nie sieć, a coś co kiedyś miało być siecią.

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

"Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności."

Dziwne, bo prawie żadnego pluginu nie pobierałem z polskich pseudo supportów amxx i smx :)

Opublikowano

Wycinek z amxbansa to żaden dowód, tak jak już wcześniej pisałem taki nick może sobie ustawić każdy i nie musi być z naszej sieci :)

Jaki serwer, sieć ustawiłaby sobie taki nick i robiła reklame tej sieci? Nikt normalny tego, by nie zrobił, wiec 100% musi być ktoś od Was. ;) 

Więcej raczej nie będę się tutaj wypowiadał, bo nie zamierzam Wam podbijać tematu.

Opublikowano

"Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności."

Dziwne, bo prawie żadnego pluginu nie pobierałem z polskich pseudo supportów amxx i smx :)

Masz rację, pisałeś 99% pluginów własnoręcznie, które w identycznej postaci są na popularnym nieoficjalnym supporcie amxx :)

De**lizm do poziomu entego prezentujesz swoim udawaniem niewinności. 

Powinni Cie zabrać do Wesołowskiej  ^_^

­

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Masz rację, pisałeś 99% pluginów własnoręcznie, które w identycznej postaci są na popularnym nieoficjalnym supporcie amxx :)

De**lizm do poziomu entego prezentujesz swoim udawaniem niewinności. 

Powinni Cie zabrać do Wesołowskiej  ^_^

­

Jeszcze większy de**lizm ty prezentujesz sądząc ze to ja reklamuje na waszych gównianych serwerach ; )

Bez żadnych dowodów (nr ip itd.)

Opublikowano

Jeszcze większy de**lizm ty prezentujesz sądząc ze to ja reklamuje na waszych gównianych serwerach ; )

Bez żadnych dowodów (nr ip itd.)

Wystarczą mi logi śmiesznych ddsów jakie są po tym, jak napisały jakieś boty z waszą nazwą o tym, że te ddosy będą :)

­

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Dobra, nie mam zamiaru nadal z tobą dyskutować bo widzę że nadal nie rozumiesz że na wasze serwery z takim nickiem mógł wejść każdy, nawet ktoś z innej sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...