Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xSteam - Najlepsze Serwery Counter-Strike 1.6 oraz Global Offensive! .▬. . ▀.▀

amx93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24_24_logoxstea_wrxsnha.png

Nazwa Serwera: #1 xSteam.pl [4FUN] [DD2/INFERNO/NUKE]
IP Serwera: 31.186.86.30:29778
Ilosc Slotow: 25
Typ Serwera: Steam/Non-Steam
Właściciel Serwera: Hype^
Opiekun Serwera: Hype^
Forum: www.xSteam.pl
Dziala: 24/7
Fast DOWNLOAD: Tak
Sprawdź co posiada VIP: ->KLIK<-
Informacje dotyczace serwera: -> KLIK<-
Link do Demek HLTV: ->KLIK<-
Link do AmxBans: ->KLIK<-
Link do dzialu: ->KLIK<-

oferujemy_wexsren.png

- Round-Soundy umilające grę
- Najbardziej grywalne mapy (DD2/INFERNO/NUKE)
- Sikanie na nieżyjących graczy
- Możliwość wykupienia vipa który zapewnia darmowe bronie i rezerwacje slota
- Leczenie bez limitu
- Resetowanie statystyk komendą /rs
- Ranking BF2
- Wyłonienie 3 najlepszych graczy na mapie

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiem się bardzo krótko. 

Nie polecam z prostego względu. 
Sieć ta, o ile ten syf tak nazwać można, wybija się na chamstwie i prowokacjach, po czym chowa głowę w piasek niczym struś, wypierając się wszystkiego i twierdząc, że "boty" są u nich za darmo do pobrania. 

Szkoda tylko, że bot to co innego, a ich zagrywki i groźby z ddosami i innymi rzeczami nie idą ze sobą w parze, ponieważ przed botem jest banalnie się zabezpieczyć, przed gówniarstwem na odpale już nieco trudniej, tak czy inaczej -> nie polecę z prostej wyżej wymienionej przyczyny. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Miałem to zrobić o wiele wcześniej, ale nie miałem czasu.

Sieci nie polecam, bo widać ewidentnie, że szukają problemów tam, gdzie ich nie ma. Przychodzą na serwer odpalani, obrażają graczy, a w dodatku w nicku posiadają nazwę sieci (genialna reklama).

W dodatku wczoraj również ładny popis daliście na otwarciu Naszego drugiego serwer'a. Piękni k$%^& jesteście. ;)

753561431879648635359.png

Opublikowano

Wypowiem się bardzo krótko. 

Nie polecam z prostego względu. 

Sieć ta, o ile ten syf tak nazwać można, wybija się na chamstwie i prowokacjach, po czym chowa głowę w piasek niczym struś, wypierając się wszystkiego i twierdząc, że "boty" są u nich za darmo do pobrania. 

Szkoda tylko, że bot to co innego, a ich zagrywki i groźby z ddosami i innymi rzeczami nie idą ze sobą w parze, ponieważ przed botem jest banalnie się zabezpieczyć, przed gówniarstwem na odpale już nieco trudniej, tak czy inaczej -> nie polecę z prostej wyżej wymienionej przyczyny. 

Tak, jakbyśmy nie mieli co robić tylko wchodzić na te wasze syfiaste serwery i starszyć jakimiś "ddosami" xD Przedstaw pierwszo jakiś dowód że to my robimy a dopiero pisz takie komentarze, bo taki nick to może sobie każdy ustawić.

Opublikowano

Tak, jakbyśmy nie mieli co robić tylko wchodzić na te wasze syfiaste serwery i starszyć jakimiś "ddosami" xD Przedstaw pierwszo jakiś dowód że to my robimy a dopiero pisz takie komentarze, bo taki nick to może sobie każdy ustawić.

Mało Ci dowodów? Dałem Ci wycinek z AMXBansa.

Skoro chcesz więcej dowodów to za każdym razem, gdy do Nas wejdziecie będe robił ssy i je tutaj wrzucał.

P.S I na pewno nie syfiaste, bo to nie są gotowce. ;)

Opublikowano

Skoro chcesz więcej dowodów to za każdym razem, gdy do Nas wejdziecie będe robił ssy i je tutaj wrzucał.

Ta serwerownia nadal się bawi w te włamania co miałem kiedyś na swojej sieci?

Widzę, że nadal konkurencja ich boli.

Osobiście Ci współczuję, bo przeżyłem to samo.

Pozdrawiam i nie polecam ;)

Opublikowano

Wycinek z amxbansa to żaden dowód, tak jak już wcześniej pisałem taki nick może sobie ustawić każdy i nie musi być z naszej sieci :)

Opublikowano

Zastanów się kto tutaj ma syfiaste serwery.

Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności. Serwery wybite na innych osobach przez zwykłe chamstwo i prymitywizm jaki u was panuje, nie wiem czy zapoczątkował to Pan o nicku "RooT" czy jakaś inna osoba, co nie zmienia faktu, że szerzy się tam od bany egoistów, którzy próbują się wywyższać i podbudowywać sobie ego a tak naprawdę są mierni i wybijają się tylko na czyjejś szkodzie.

Brak dowodów? 

W sieci krąży wystarczająca ich ilość sugerująca to, że nikt nie babra się w takie g***a jak wasza sieć, a może nawet nie sieć, a coś co kiedyś miało być siecią.

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

"Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności."

Dziwne, bo prawie żadnego pluginu nie pobierałem z polskich pseudo supportów amxx i smx :)

Opublikowano

Wycinek z amxbansa to żaden dowód, tak jak już wcześniej pisałem taki nick może sobie ustawić każdy i nie musi być z naszej sieci :)

Jaki serwer, sieć ustawiłaby sobie taki nick i robiła reklame tej sieci? Nikt normalny tego, by nie zrobił, wiec 100% musi być ktoś od Was. ;) 

Więcej raczej nie będę się tutaj wypowiadał, bo nie zamierzam Wam podbijać tematu.

Opublikowano

"Wasze "Najlepsze Serwery" są oparte na tym co znaleźliście darmowego w sieci, bez nawet prób znalezienia czegoś bardziej ambitnego po za polskimi średnimi źródłami, zero kreatywności."

Dziwne, bo prawie żadnego pluginu nie pobierałem z polskich pseudo supportów amxx i smx :)

Masz rację, pisałeś 99% pluginów własnoręcznie, które w identycznej postaci są na popularnym nieoficjalnym supporcie amxx :)

De**lizm do poziomu entego prezentujesz swoim udawaniem niewinności. 

Powinni Cie zabrać do Wesołowskiej  ^_^

­

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Masz rację, pisałeś 99% pluginów własnoręcznie, które w identycznej postaci są na popularnym nieoficjalnym supporcie amxx :)

De**lizm do poziomu entego prezentujesz swoim udawaniem niewinności. 

Powinni Cie zabrać do Wesołowskiej  ^_^

­

Jeszcze większy de**lizm ty prezentujesz sądząc ze to ja reklamuje na waszych gównianych serwerach ; )

Bez żadnych dowodów (nr ip itd.)

Opublikowano

Jeszcze większy de**lizm ty prezentujesz sądząc ze to ja reklamuje na waszych gównianych serwerach ; )

Bez żadnych dowodów (nr ip itd.)

Wystarczą mi logi śmiesznych ddsów jakie są po tym, jak napisały jakieś boty z waszą nazwą o tym, że te ddosy będą :)

­

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Dobra, nie mam zamiaru nadal z tobą dyskutować bo widzę że nadal nie rozumiesz że na wasze serwery z takim nickiem mógł wejść każdy, nawet ktoś z innej sieci.

Opublikowano

Nie polecam zombie moda,w ogóle nie zbalansowany,ludzie są dość nie mili,z vipem może tam coś osiągnie człowiek ale bez to paranoja przy 15 poziomie już.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...