Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go Ściny.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Wczoraj kupiłem Counter Strike. Jets to pierwszy cs w moim życiu. Dobrze, Pobrałem (steam) włączyłem i gdy gram na jakimś serwerze to mam ogromne ścinki z 10-20 fps max.. Jak to naprawić ? wszystko na najmniejszych ustawieniach Mój sprzęt:

GeForce 8500GT

RAM 3 GB

AMD Athlom x2 dual core procesor 5000+

Windows 8 Pro

I z tego co patrzyłem na wymagania powinno mi działać.

Opublikowano

No ale w wymaganiach piszę że trzeba 256mb ram w karcie. Ja mam 512 ram + 3 gb ram a minimalnie 2 A gra ciągle zacina. Procek wystarczający. Nie wiem co z tym jest. Mam czasem 30-40 fps ;d Ale ogólnie to od 12-30

Opublikowano

No ale w wymaganiach piszę że trzeba 256mb ram w karcie. Ja mam 512 ram + 3 gb ram a minimalnie 2 A gra ciągle zacina. Procek wystarczający. Nie wiem co z tym jest. Mam czasem 30-40 fps ;d Ale ogólnie to od 12-30

. posprzątaj śmietnik na komputerze.

jeśli kiedyś było dobrze, a teraz jest źle, więc się coś zmieniło.

jedyne zmiany, które mogły zajść to:

- zmiana ustawień - to już sam musisz wiedzieć

- prędkość neta - przez to nie spadają FPSy i nie masz na to wpływu, ewentualnie ktoś na Twoim łączu może coś ściągać jak dzielisz neta

- masz pełno wirusów na kompie - to chyba Twój problem.

Opublikowano

Zalecenia producenta często mijają się z prawdą na moim PC CSGO potrafi przyciąć w akcjach typu bliskie strzały i po prostu przegrywasz bo masz laga na sekunde. Winą są serwery + optymalizacja ale cóż zrobisz.

Komp do zmiany żeby sobie pograć ;f.

graphic.png
Opublikowano

No ale niby mam te 19-30 fps i działa dosyć płynnie nie ścina się aż tak. na 19 fps w bf3 bardziej mi się ścina niż w cs go na 19

Opublikowano

To raczej normalne bo ten procesor to niestety zabytek, karta tak samo a 2 rdzenie w połączeniu z nvidią = katastrofa.

Dzisiaj grałem z ziomkiem co miał intel c2d + 1gb ramu i coś pokroju GT9800 to 30-40fps w wielkiej motaninie potrafiło do 10 zejść.

graphic.png
Opublikowano

No to dobra temat do zamknięcia.. W sumie gdy jestem w małym pomieszczeniu to mam 40-50 fps i na małych mapkach więc nie jest aż tak źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...