Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO - czarny ekran.

BesT1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z cs:go. Mam nowy komputer (od 4 miesięcy) jest to Acer Aspire E1-510. Mój problem jest następujący. Grałem przez te 4 miesiące w cs:go na tym komputerze, wszystko było ok, ale przed wczoraj po właczeniu cs:go miałem czarny ekran. Nic się nie ładowało, ani nic a nic. Musiałem go wyłączyć w menadżerze zadań ponieważ był brak odpowiedzi. Wczoraj udało mi się zaktualizować coś z karta graficzna i było już dobrze, ale dziś znów ten sam problem i ja już nie wiem z czym. W razie czego nie znam się na komputerach dobrze, wiec proszę o mówienie do mnie prostym językiem.

Mój sprzet:

Processor: Intel® Pentium® CPU  N3520  @ 2.16GHz (4 CPUs), ~2.2GHz

Card name: Intel® HD Graphics

Windows 8

RAM: 4GB

Nie wiem czy coś jeszcze potrzeba podać.

PS1: wiem że komputer jest słaby na cs:go i jest to laptop, ale 50/60 FPS to dla mnie i tak dobrze.

PS2: robiłem już reinstal całej gry, sprawdzałem spójność plików i dodawałem parametry startowe takie jak: w- h- (chyba tak to było) i window

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...