Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GBoost No Boost List - Fix !

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam W Moim Kolejnym Poradniku :)

Tym Razem chcę wam Pomóc naprawić No Boost List w Prgramie '' GBoost '' gdyż z tego co widziałem większość ma z tym Problem.

jednak Taki Problem to nie problem ;)

Tak Więc pobieramy ten oto Pliczek :
http://www.mediafire.com/download/5lnbhlvguh8k768/DownloadList.boost

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/31d7016963446d87339de9a160a6f0885f5a36289ee03f485ba46c099125e812/analysis/1408423643/

Następnie, przechodzimy Do '' Panelu Sterowania '' , '' Opcje Folderów '' i zaznaczamy opcję '' Pokaż Ukryte Pliki i Foldery '' :

post-147415-0-55349400-1408424571.png

Po Czym, Przechodzimy Do Naszego konta Administracyjnego W Moim Przypadku to moje konto :)

Czyli...

Dysk Lokalny C: --> '' Użytkownicy '' --> Szyma --> '' AppData '' (Będzie taka Półwidoczna ikona ) --> '' Local '' --> '' LiveGBoost '' i Do tego folderu wklejamy Pobrany Pliczek !:

post-147415-0-45572200-1408424930_thumb.png

Tak więc, u mnie na SS'ie Widać w Pliczki Download, ale gdy wkleimy ten 1 i Odpalimy Program też bedziemy mieli 2 ^^

To Wszystko z Mojej Strony xD !

Miłego No-'Lajfienia' :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Bug Fix - Dla GBoost'a który Większość ma po Pobraniu z Poradnika Jak Podkręcić FPS'y ( Przypiętego poradnika )

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...