Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmienny ip ?

Anon1m0wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka powiedzcie mi dlaczego z dnia na dzien zmieniło mi się ip miałem końcówkę 100 a teraz mam 101, jaka mogła być przyczyna ? 

Opublikowano

ale mam tak dopiero pierwszy raz od kilku dobrych lat nigdy tak nie miałem , a ip sprawdzam co dziennie bo niestety bawie sie w tym środowisku 

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu, za stałe IP niektórzy muszą sporo płacić, a "stałe ip" bo od zawsze takie miałem i tak raz na jakiś czas może się zmienić.

Spytaj się, czy to z ich strony jest coś robione, czy to może Ty coś zepsułeś.

436951440626370320491.png

Opublikowano

IP zewnętrzne  samo nie może się zmienić na łączu stałym tylko DSL czy sieci osiedlowe z dynamicznymi adresami tak mogą sobie zmieniać IP , zresztą pewnie jesteś wpięty do routera ( kiedyś pisałeś że masz laptopa czyli pewnie po wifi sie łączysz ) gdzie IP jakie przyznaje router kompletnie nie ma znaczenia bo i tak jest niewidoczne w internecie  192.168.0.101, 192.168.1.101 itp

pisząc iż do lat bawisz się w tym środowisku ośmieszasz sam siebie nie mając pojęcia o podstawach, chyba że na myśli miałeś zabawę klockami w piaskownicy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie chodziło mi że siedze tam 24/7 po prostu mam swoje serwery i często sprawdzam ip o to mi chodziło i tak nagle się zmieniło, ale dobra koniec już temat do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...