Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help - Filmik, prawa itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż problem polega na tym ze wstawiałem filmiki wszystko było okej zarabiałem a teraz gdy wstawię film to prosi mnie o podanie : Mogę przedstawić dowód posiadania praw do komercyjnego wykorzystania materiałów->Mój film zawiera tylko oryginalne materiały 

takie opcje i co ja mam pisać wstawiłem te same video na innym kanale zarabia nie wyskakuje te gówno ze mam podać dowód posiadania więc co mam napisać do nich każdy te vinesy ma i zarabiają na nich na tych co chce zarabiać nie ma muzyki jak coś !

Opublikowano

Opisz trochę jaśniej końcówkę :|

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Opisz trochę jaśniej końcówkę :|

chodzi mi o to że wstawiłem na drugim kanale te video i normalnie zarabia na nim nie trzeba podawać tych (Mogę przedstawić dowód posiadania praw do komercyjnego wykorzystania materiałów->Mój film zawiera tylko oryginalne materiały )

bo mam 2 kanały :

1 kanał to jest ten prawdziwy co zawszę tam wstawiam od pewnego momentu właśnie jest taki błąd ze podaj dowód posiadania praw a tego nigdy nie było wieć chciałem coś sprawdzić i wstawiłem te video na drugi kanał i tam nie wyskakuje że muszę podawać te prawa normalnie zarabiam na tym video .

Opublikowano

Jak nie ma muzyki spróbuj zaznaczyć "mój film zawiera tylko oryginalne.." może masz inne systemy reklam na obu kanałach?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak nie ma muzyki spróbuj zaznaczyć "mój film zawiera tylko oryginalne.." może masz inne systemy reklam na obu kanałach?

dawałem tą opcje bo wybierasz ją i musisz tam opisać i co mam tam napisać ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...