Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postać ?

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak Tak pewnie słyszeliście już te pytanie 100 razy . Kim grać , jaką postacią itp. ... więc zapytam się 101 raz xD

Kim polecalibyście zacząć gre od nowa. Chodzi mi o to że kiedyś miałem GWF`a 58 lv ale teraz po tych nerfach itp. nie chce nim grać.

Niedawno zrobiłem sobie łucznika, mam już nim 29 lv ale jakoś wydaje mi się on słaby, dmg jakiś tam ma ale w pvp padam jak szmata wystarczy że taki CW mnie złapie a potem jakiś czarnoksiężnik czy coś mnie dobije ( może z czasem łucznik nabierze więcej mocy ? ) no więc zastanawiam się nad zmianą postaci tylko nie wiem na jaką. Moglibyście mi coś doradzić ? :)

Ps. Build biore od KasenPoint więc powinien być dobry ;p

Opublikowano

Łucznik to bardzo dobra postać, nie wiem dlaczego uważasz ją za słabą, wystarczy tylko nauczyć się unikać, na 60 poziomie HR wręcz kosi. Kim grać, hmmm, każda postać jest bardzo dobra na swój sposób, zależy jaki styl gry preferujesz, dystansowiec, mag czy tank. Mi się bardzo fajnie grało na początku łotrzykiem, bardzo ciekawa postać, z wysokim dmg i łatwym escape, CW również bardzo fajna postać, jednakże ją również znerfili. Aktualnie czarnoksiężnik ma dobre zadatki na bardzo potężną postać, w sumie sama zaczęłam teraz nim grać i mi się podoba, ale ja preferuję tylko postacie magiczne. W zależności kim chcesz grać, możesz spróbować tankiem, który jest niemalże nie do zabicia.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Perw wbij 60 potem mów, że postać jest słaba. W tej grze liczy się tylko endgame. Wbicie 60 to max tydzień, a dla niektórych 2 dni.

Opublikowano

No ok dzięki za szybkie odpowiedzi oraz rady, na pewno się do nich dostosuje. Wbije tym łucznikiem 60 może wtedy się "odblokuje" :) 

Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...