Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pistolet do AWP?

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Mam otóż taki problem, że nie wiem jaki brać pistolet do AWP, jak oglądałem ostatnio ESL Cologne, to zauważyłem że wszyscy co grali z AWP brali CZ, no i mam do tego pytanie czy czasem P250 albo legendarny Deagle nie pasowałby do AWP? (osobiście mam wielki sentyment do deagle'a z 1.6 :P) 

Z góry dzięki za odpowiedź

Pasjonat
Opublikowano

CeZetka po nerfie trochę osłabła, ale ciągle ładne banie można sadzić z niej. Polecam ci wytrenować deagle tak w opór, żeby trafiać onedeagle same i będziesz bogiem. A z resztą "My other AWP is a Deagle" :D

.

Opublikowano

dealga nie da się ogarnąć ( nikt na turniejach z nim nie gra, raz na rok zdarzy się jakiś wyjątek w 1 rundzie ). Wolno strzela, recoil w c**j ( już łatwiej trafić awką w biegu niż deaglem podczas chodzenia ). Jak ktoś ma usp / p2000 to powinien go zabić z minimalną stratą hp ( jak ktoś tą armatą trafi raz na 7 to już jest dobrze ). Jedyne plusy to się szybko przeładowuje, ale usp-s ma taką samą zaletę :D.

Do AWP polecam p250 / usp-s / cz-75 ( strzela się seriami po 1/2 naboje )

Opublikowano

Do Awki zawsze biorę CZ (cezete) bo jest:

+Automatyczna

+ma mały recoil

+Tania

+Łatwo się zabija

-Wolne przeładowanie

-Mało amunicji (12/12)

Z poważaniem SuperSnajperPL :D

baner.png

Opublikowano

Deagle ma duży recoil? Jak mi się dobrze wydaje to ma najmniejszy ze wszystkich pisoletów (po tym ostatnim patchu), co do CZ do ona właśnie ma recoil duży w ch*j (również po ostatnim patchu)...

Opublikowano

Deagle ma duży recoil? Jak mi się dobrze wydaje to ma najmniejszy ze wszystkich pisoletów (po tym ostatnim patchu), co do CZ do ona właśnie ma recoil duży w ch*j (również po ostatnim patchu)...

z 1 metra to i z negeva full auto trafisz. Np na longu ( dust 2 ) za c***a nie zabijesz nikogo z deagla. Nim trzeba strzelać w odstępie czasowym 1-2s pomiędzy strzałami, bo inaczej pociski lecą 10 metrów ponad ( ew obok :D ) celem.  Cezetką strzela się serią po 2/3 strzały, z 2 metrów full auto w brzuch i koleś śpi, bo dostaje head'a. Deaglem trzeba strzelać wolno, bo i na low dystansie, pocisk może wylądować daleko obok przeciwnika. Jak ktoś sadzi same head'y i lubi kampić to polecam deagla, jak nie masz 80% k.h. acc to nie ma co się za niego zabierać, bo łatwiej trafić novą w biegu niż diglem. 

Opublikowano

Graj nawet z nożem byle nie deagle bo z tego szansa że kogoś zabijesz jest 1/10. No chyba że koleś stoi w miejscu a ty jesteś od niego metr obok. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Graj nawet z nożem byle nie deagle bo z tego szansa że kogoś zabijesz jest 1/10. No chyba że koleś stoi w miejscu a ty jesteś od niego metr obok. 

metr to jeszcze 9/10 strzalow celnych, najlepiej miec pistolet przy glowie

1385975953-U914647.png

Opublikowano

CZ jak najbardziej, aktualnie najlepszy pistolet na ECO i do AWP, zadaje największy dmg i jest najskuteczniejszym pistoletem aktualnie.

Opublikowano

Dobra, pograłem z deaglem, cz oraz p250. Stwierdzam iż zwycięzcą jest CZ, napierdala jak szalona i strasznie łatwo nią zabić kogoś, p250 nie jest zły ale to jednak nie to samo co CZ (chociaż wszystkie statystyki mają takie same), na koniec legendarny deagle... gówno nie pistolet, najgorsze ścierwo jakie można wziąć, nie dość że za drogi, to jeszcze tym trafić to jakiś cud. Dzięki wszystkim za pomoc oraz temat do zamknięcia :)

Opublikowano

Dobra, pograłem z deaglem, cz oraz p250. Stwierdzam iż zwycięzcą jest CZ, napierdala jak szalona i strasznie łatwo nią zabić kogoś, p250 nie jest zły ale to jednak nie to samo co CZ (chociaż wszystkie statystyki mają takie same), na koniec legendarny deagle... gówno nie pistolet, najgorsze ścierwo jakie można wziąć, nie dość że za drogi, to jeszcze tym trafić to jakiś cud. Dzięki wszystkim za pomoc oraz temat do zamknięcia :)

CZ dla unskilledów, którzy nie potrafią trafić usp/glockiem, taka moja opinia :P

Opublikowano

Ci którzy uważają że czka po nerfie osłabła są totalnymi hipokrytami. Nadal nie trzeba nią celować żeby znikąd strzelić banię. Czkę polecam dla tych którzy nie chcą się wysilać.

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

z deaglem nie jest tak, że trudno nim zabić czy jest gownianą bronią, poprostu jest on dla graczy, którzy opanowali już strzelanie i trafienie w głowę za pierwszym lub drugim strzałem to dla nich norma

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...