Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Counter-Strike [GO]

Espex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, iż znalazłem stronę http://kluczsteam24.eu/csgo.html i piszę, że można kupić Klucz do gry Counter-Strike Global Offensive. To znaczy, że jak założę konto na SteamCommunity.Com i wyśle im Sms-a za 30,75zł to dostanę klucz i jak wpiszę na SteamCommunity to będę miał Steam do gry i będe grał tak jak każdy kto posiada steama ?

Jeszcze jedno ktoś kupował u nich juz ?

tcul.jpg

Opublikowano

wyczuwam fake :)

cs nigdy nie był tak tani :P

polecam g2a.com :P 100% gwarancji zakupu.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

G2A spoko, tyle że trzeba czekać żeby się dostać na live chat. Aczkolwiek jak masz czas to  możesz poczekać, ale najlepiej w nocy jeśli możesz lub wcześnie rano bo są wtedy małe kolejki. Polecam też G2A bo nie raz kupiłem, fabrykakluczy lub na keye :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Ta dadzą Ci użyty już klucz, napiszesz do nich, że dali Ci taki, a nie inny, a Oni odpiszą Ci, że klucz jest do użytku kolekcjonerskiego. Da się kupić cs go przez sms, lecz to wyjdzie ok 100 zł, czyli jest zupełnie nie opłacalne, zwłaszcza, że można dostać klucz za 10-40 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...