Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupić MC PREMIUM?

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec nie chce placic tych 100 zl na stronie minecrafta. Chcialbym kupic oryginalnego minecrafta za troche mniej, najlepiej przez psc.

Tylko nie piszcie allegro, prosze :p

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

Nie kupisz nigdzie taniej, lub pewniej. Na minecraft. Net

Kosztuje on około 85 zł. Gdzie na fabryka kluczy kosztuje 100 coś. A poza tym na oryginalnej stronce jest najbezpieczniej. Na allegro są sami oszuści. Mam nadzieje ze pomogłem.

Opublikowano

Najtaniej wychodzi na Minecraft.Net gdyż porównywałem ofertę z oficjalnej strony z fabrykakluczy.pl i wychodzi o 6 zł taniej :) .

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Na takich grach, nie kupisz nigdzie taniej niż na głównej stronie, gdyż nie robili nigdy promocji. Porównam to do np. Counter-Strike:Global Offensive, czasami na Steam'ie organizowana jest promocja (widziałem taką co obejmowała 75%), na której można wyrwać nawet za ~3 dolary a normalna cena to ~12.

Opublikowano

Kupuj gdzie chcesz ale uważaj za 10 zł kupisz po roku się kończy lepiej kup na minecraft.net

Kupisz za 10 zł i kończy się po roku? Co ty odwalasz, nie ma takiego czegoś, Minecraft'a kupujesz raz i masz go dożywotnie wraz z dostępem do zmiany skina i aktualizacji gry (nie chodzi mi, że za 10 zł i masz go dożywotnio, bo nikt normalny nie daje konta za taką cenę i na 99,99% takiego nie spotkasz (0.01% to błąd przy wpisaniu ceny np. zamiast 100 zł)). 

Opublikowano

poniżej ceny z strony mojangu nie kupisz :) a jak już to po tygodniu dostaniesz bana

Po pierwsze nie dostanie bana bo sam konto kupiłem nie na mojang

Po drugie Matka z Ojcem kultury nie uczyli

A co do tematu to allegro albo ebay

Opublikowano

Wiem, że cena cie bulwersuje, mnie też nieco ;p ale masz do wyboru:

>kupić konto z gotowym nickiem na giełdzie mpc

>kupić konto za 2 zł i cieszyć się nickien PanDiament ze 100 uzytkownikami naraz xD

>brać udział w konkursach giftcode na roznych kanalach YT, najlepiej mało popularnych i stworzyć osobne konto do tego :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

87 zł jest na Minecraft.net ja sam kupiłem za paysafecardy.

Taniej nie kupisz bo komu by się opłacało sprzedawanie

taniej niż się kupiło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...