Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupić MC PREMIUM?

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyna strona, gdzie kupisz pewne konto minecraft to minecraft.net.

Fakt, iż kosztuje on ponad 80zł, lecz wiesz, że konto należy tylko do Ciebie i nikt Ci go nie zabierze.

Drugą opcją jest giełda MPCForum, ale musisz wybierać dobre propozycje.

Nie kupuj  PREMIUM za SMSy, na allegro, czy innych stronach, bo są to konta publiczne - gra na nich x osób.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie rozumiemiem waszej niechęci do zakupu kont premium na allegro... Sam kupiłem moje konto jeszcze za czasów BETA 1.8 na allegro za 24zł i dalej świetnie mi śmiga. Nikt niczego nie ukradł... 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na chwilę obecną najtaniej można kupić na oficjalnej stronie producenta. Pozwoliłem sobie również spojrzeć na inne dostępne oferty i o to co znalazłem:

►Minecraft.net: 19.95€ (84.27zł)

►G2A.com: 87.62zł

►FabrykaKluczy.pl: 89.90zł

►Allegro.pl: [od] 99.00zł

►e-key.eu: 99.99zł

​Tak to wszystko mniej więcej wygląda na chwilę obecną. Więc polecam Ci skorzystać z oferty producenta :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Opublikowano

https://www.g2a.com/minecraft-cd-key-global.html

Proszę :)

Aż o niecałe 2 złote taniej :)

Na stronie jest instrukcja jak wprowadzić kod który dostajemy po zakupie.

(Nie odpowiadam za złe wykorzystanie kodu, zgubienie go czy coś w tym stylu)

Na tej stronie kupiłem już sporo gier i wszystkie działały :)

Trzeba wyłączyć g2a shield wtedy kosztuje mniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...