Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to inject

kowereki12112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Dlaczego gdy próbuje uruchomić cheata  (UNDETECTED) pisze Failed to inject (np. w naeron injector)

Mam net framework 4.5  DirectX 11

Wszystkie C++

oraz próbuje uruchomić jako Administrator...

testowałem na kilku injectorach , i to 3 cheaty. (Innym działają)

Opublikowano

Zmieniasz nazwę injectora?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Siema . Dlaczego gdy próbuje uruchomić cheata (UNDETECTED) pisze Failed to inject (np. w naeron injector)

Mam net framework 4.5 DirectX 11

Wszystkie C++

oraz próbuje uruchomić jako Administrator...

testowałem na kilku injectorach , i to 3 cheaty. (Innym działają)

Musisz mieć jeszcze Service Park w zależności od systemu oraz .NET Framework 3.5

Od razu tłumaczę, że każdy Framework jest od czego innego tak więc odinstaluj 4.5 i zainstaluj 3.5 / 4.0 / 4.5

Opublikowano

mam service pack, antywirusa nie posiadam . zrobiłem to z net frameworkami i dalej nic. + nazwe musiałem zmienić tak czy tak bo by nie wykryło cheata w naeronie, ale próbowałem też np. w extreme injector 3.3 i tam nie trzeba zmieniać nazwy.

Opublikowano

mam service pack, antywirusa nie posiadam . zrobiłem to z net frameworkami i dalej nic. + nazwe musiałem zmienić tak czy tak bo by nie wykryło cheata w naeronie, ale próbowałem też np. w extreme injector 3.3 i tam nie trzeba zmieniać nazwy.

Spróbuj PerX

On nie potrzebuje żadnych zmian nazwy i jest prosty.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dużo injectorów już nie działa, skoro naeron Ci nie działa to spróbuj mój injector lub PerX

Opublikowano

Aktualnie wszystkei hacki są teraz detect, więc nic nei zrobisz.

MAL

Opublikowano

To ten hack nie dziala. Skoro wszystko robisz i nic to wychodzi na to ze nie dziala. Teraz nie ma hacka do Warrocka. Z 3 dni temu powstal ale juz chyba nie dziala z tego co wiem.

Opublikowano

jest na forum xxx

Poczekaj na sprawdzone cheaty jak r3d lie lub sirosix ;) Wtedy mozna cos pokombinowac.

MAL

Opublikowano

Włącz grę ale nie przez strone tylko z folderu WarRocka, plik będzie się zwał WRLauncher, kliknij start i w trakcie ładowania się HackShielda, (okienko na dole po prawo) odpal injector jako admin. 

Oczywiście przypominam o takiej samej nazwie injectora i biblioteki czyli pliku .dll

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...