Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budowa WP.

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie surę wp, aktualnie ma 61 lvl, eq:

-Zbroja: YY +9 4x bon do tasu (chcę wbić 10% do pż i min. 1k hp) z kd defa +4 i spalonym

-Broń: FMS +9 średnie do tasu, kd krytyka +3i spalony (wymieniać, czy tasować?)

-Bransa: Z nieb. łez +6 (2k hp, 5% do pż, 5% przeszywka)

-Nasior: Złoty +9 2k hp

-Kolczyki: ebo +9 20% grota

-Buty: Skórzane kozaki +7 1,5k hp

-Tarcza: Lwia +9 NNO

-Hełm: na 41 lvl +4 (to chyba ulepszyć priorytetowo? od razu może kupić na 61 lvl +6 20% grota?)

Skille:

Czarowane m5   (najpierw wbije je do G1 i zmienię to eq)

Czar. zbroja: m2

Strach m5       (to samo co czarowane ostrze)

Buffek:

Błogo i Pomoc po 40%, odbicie: 35%

Mogę załatwić dzika wojennego ale jakby dało się bez, to błoby lepiej (pd z nowych mapek, na 3h i z IS'u)

Łączne staty:

Atak: ~560-650

Obrona: ~530

Biolog: jak będę się wybierał do v2, to będą skończone min. pamiątki (dodatkowa obrona)

Co zmienić, co lepiej podszkolić?

Serwer: Negros, dawny Solar.

Opublikowano

Kd bloku by sie przydalo w zbroi. Szpony nie omdlewaja, wiec bardziej przyda sie tarcza z blokiem i moze uda ci sie dorwac fenki +6 z hp. Helm na 60 +6 obowiazkowo bo bloku daje. No ale to wszystko jak podbijesz troche skille.

Co do fms - jak szybko wyexpisz postac do 20lvl? Bo jezeli szybko to mixuj tego fms.

Opublikowano

Hmmm a nie myślisz nad wbiciem 65lvl i o bojowym? Możesz mieć szczęście i wylosujesz te śr 40+ ale możesz mieć także pecha. Boj bije dużo, 3kd wejdą (szycia, kryta i powtórki), nie musi mieć bonów żeby dużo bić, chyba że możesz sobie na takiego pozwolić to w ogóle bd wypas.

780915_ganja.jpg

Opublikowano

Jezeli chodzi o WPka to podstawa jest atak i hp dlatego ze % do pz masz z czarowanego i niektorzy uwazaja ze nawet lepiej wbijac % do pe aczkolwiek wiekszosc mysli ze czym wiecej % do pz tym lepiej ale akurat ja tego nie podzielam i uwazam ze 15% w szczegolnosci wystarczy. Jezeli chodzi o bron na twoj poziom Fms +9 sr 30% , 2x kd +3 standard exp powinny juz dawac fajne efekty chociaz tutaj wiadomo czym lepsze srednie tym lepiej i tak samo w przypadku KD. HP no to bizu generalnie na poczatek nie wazne jaka byleby miala 1,5-2k hp a potem to juz lezki , zloty co kto woli :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...