Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest jakiś bot..

yyy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graj uczciwie. 

Co Ci to da, że wybocisz konto jak i tak po paru dniach gry Ci się znudzi... 

W tą grę chyba nie da się grać uczciwie  xD

Opublikowano

Graj uczciwie. 

Co Ci to da, że wybocisz konto jak i tak po paru dniach gry Ci się znudzi... 

to nie bylo pytanie czy ma grac uczciwie czy nie wiec po co piszesz??  

vbot nie dziala narazie a fsbot ma blad tez pytalem czy jest jakis bot ale chyba niema ;/ trzeba czekac na aktualizacje fsbota

Opublikowano

to nie bylo pytanie czy ma grac uczciwie czy nie wiec po co piszesz??  

vbot nie dziala narazie a fsbot ma blad tez pytalem czy jest jakis bot ale chyba niema ;/ trzeba czekac na aktualizacje fsbota

SKoro wiesz, że takowych nie ma/nie działają, to po co pytasz? 

Opublikowano

@mati7344

Po updacie niema aplikacji ktora wlacza bota...

ja mam taką, o co chodzi ? może antywirus ci coś blokuje ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

powiem wam tyle jestescie tacy glupi ze poprostu nie mam slow jak opisac to co wy robicie ... ten fuso98 stworzyl bota na ktorym latalo duzo osob i posypaly sie bany niedawno polecialy ludziom konta , a wy dalej ufacie temu typowi i gracie na jego botach poprostu dla mnie to jest niepojete ... za miesiac moze za dwa znowu poleca bany i beda k***a wyplakiwali sie na forach , ze jaki to bigpoint jest zly bo skasowal im konto za to ze zaufali po raz kolejny botom od goscia ktory mial juz od c***a wpadek i banowali konta przez jego programy . Jak dla mnie to powinni na tym forum odrazu banowac konta forumowiczom co odezwa sie o tym ze im konto skasowali bo we mnie to normalnie cos sie gotuje jak czytam potem posty z wyplakiwaniami . Nie wiem co moge jeszcze dodac powiem poprostu , ze ci co graja na botach od tego fuso98 - jestescie glupi i nie zmadrzejecie .

Opublikowano

polecam samemu stworzyc bota i jestescie pewni ze niema keylogera i ze raczej nie dostaniecie bana chyba ze jakos glupio go zaprogramujecie

Opublikowano

W fsbocie niema ale skąd będziesz wiedział czy w następnym bocie nie będzie a pozatym niemasz pewnosci czy nie dostaniesz bana za cnota niby niedalo się dostać bana bo to pixel a jednak bany poleciały...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...