Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany index mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki jak ustawie index mapy na 81 lub 80 coś to mapa jest zbugowana, dobrze nie pokaże się pasek i wywala do logowania, a jak ustawie np. 90 to mapa działa, ale nie można się przenieść na mapę poprzez quest od ślubu, jakieś sugestie jak to naprawić?

Opublikowano

Czy przypadkiem nie edytujesz samego indexu a pliku "index" a co z configami?

Nie wiem czy przypadkiem quest ślubu nie wymaga indexu mapy,

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Zmieniam tu i tu, tak ponoć potrzebuje index 81, ale jak ustawie na 81, to mapa nie dziala, a jak ustawie na inny np. 90 to dziala

Opublikowano

Stwierdziłeś że mapa o indexie 81 ci nie działa, jeżeli zmienisz jej index na 90 działa.

Pytanie czemu nie zostawisz indexu 90?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Stwierdziłeś że mapa o indexie 81 ci nie działa, jeżeli zmienisz jej index na 90 działa.

Pytanie czemu nie zostawisz indexu 90?

Ponieważ aby przeniosło na mapę ślubną poprzez quest musi być index 81 ponieważ ponoć game ciągnie index

Opublikowano

Akurat index nie ma chyba większego znaczenia, ponieważ ja na przykład ułożyłem sobie indexy w mojej kolejności - został zmieniony index każdej mapy, gdzie nie mam problemu z żadną.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Akurat index nie ma chyba większego znaczenia, ponieważ ja na przykład ułożyłem sobie indexy w mojej kolejności - został zmieniony index każdej mapy, gdzie nie mam problemu z żadną.

Akurat index ma znaczenie. :-)
Opublikowano

-

Akurat index ma znaczenie. :-)

Kwestia sposobu...

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...