Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GuerrqMT2

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja jest na TS! 

42872685097984024787.jpg

tak to aktualnie wygląda... 
Mogę opcjonalnie podać forum-jeżeli ktoś jest pewny że wystartuje/lub założy gildię! ;> 

@Edit POTRZEBUJĘ 5 OSÓB KTÓRE SĄ CHĘTNE ODWIEDZIĆ SERWER JESZCZE KLIENT SIĘ WRZUCA ALE KTO CHCIAŁBY MI W CZYMŚ POMÓC ZAPRASZAM NA GG: 25506119

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można już teraz sie rejestrować (zmiana planów-na beta dam Wam clienta na którym pracowaliśmy ze względu takiego iż mega coś szwankuję i w nocy postaram się Wam linka podrzucić do w 100% dobrego clienta-choć ten co Wam dam też jest w 100% dobry aczkolwiek różni się nazwą serwera (nazwą ikonki)! No w końcu to beta testy-musimy wyłapać jakieś bugi o ile są!) Link po 16! 

Forum: forum.guerrqmt2.pl

Opublikowano

20.08.2014 o godzinie 16! WSZYSCY SIĘ WIDZIMY CLIENT JUŻ JEST!

JEDEN Z ADMINÓW JUŻ CZEKA NA BETE! :D

53587806093009464935.png

08656890208622487652.png

-------------------------------------

PREZENTACJA JEDNEGO Z WIERZCHOWCÓW

-------------------------------------

26866545666194083711.jpg

WIDZIMY SIĘ O 16! STRZAŁA!

SERWER ON! :D JEST POMPA! 

ZAPRASZAMY! :D 

Opublikowano

@Spookie12 pokaż mi zawartość pliku syserr(w głównym folderze gry). Możliwe, że klient nie do końca Ci się pobrał tak jak trzeba :) Sprobuj też włączyć klienta jako administrator :)

Opublikowano

pobieramy klienta i gramy :) bardzo przyjemny serwer może trochę się tu pobawię :P

pobrałem clienta, klikam na ikonkę querrqMT2 i nie włącza mi się okno gry :/ pomoże ktoś?

Spróbuj Wyłączyć FireWalla lub AntyVirusa (jeśli wgrałeś BSA to go usuń i zobacz czy bez niego ci działa) sory za orto :D

Opublikowano

w tym pliku syserr nic nie ma ;) próbowałem odpalić jako admin i nic, zmieniałem zgodnośc i też dupa...

anty wir wyłączony , client jest czyściutki bez żądnych bsów itd. ;d

08daucesps.png

Opublikowano

w tym pliku syserr nic nie ma ;) próbowałem odpalić jako admin i nic, zmieniałem zgodnośc i też dupa...

anty wir wyłączony , client jest czyściutki bez żądnych bsów itd. ;d

178.217.187.64 na ts chodź! :) 

pobieramy klienta i gramy :) bardzo przyjemny serwer może trochę się tu pobawię :P

Spróbuj Wyłączyć FireWalla lub AntyVirusa (jeśli wgrałeś BSA to go usuń i zobacz czy bez niego ci działa) sory za orto :D

Wbijaj,wbijaj-pompa jest! :D

Opublikowano

uboga bardzo uboga prezentacja do tego jak tam wbiłem na tą bete to widziałem może koło 1h z 4-5-6 osób w obu królestwach :P

Opublikowano

uboga bardzo uboga prezentacja do tego jak tam wbiłem na tą bete to widziałem może koło 1h z 4-5-6 osób w obu królestwach :P

z czego jeszcze 6 expilo-no ubogo,ubogo nie wiedza co traca ale damy radę! :D

Opublikowano

z czego jeszcze 6 expilo-no ubogo,ubogo nie wiedza co traca ale damy radę! :D

ale serwer naprawdę jest spoko tylko te stalki i bronie 75 zmniejszyć ceny i dodać tam Bambusa a nie burzliwego ptaka :P

jest rekrutacja na admina ts3 ? :D 

Opublikowano

ale serwer naprawdę jest spoko tylko te stalki i bronie 75 zmniejszyć ceny i dodać tam Bambusa a nie burzliwego ptaka :P

jest rekrutacja na admina ts3 ? :D

Bambus-będzie-zapomnieliśmy o nim! :D Będzie,kiedyś tam :) 

Opublikowano

Bambus-będzie-zapomnieliśmy o nim! :D Będzie,kiedyś tam :)

macie zamiar jakąś reklame ? bo jak nie to nicic z tego będą serwera bo fajny a gra chyba z 10 osób włącznie z administracja :D

Opublikowano

macie zamiar jakąś reklame ? bo jak nie to nicic z tego będą serwera bo fajny a gra chyba z 10 osób włącznie z administracja :D

będzie,będzie-taki serwer się nie może zmarnować :P Prezka będzie lepsza :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...