Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Go2DDoS Stresser SMS

knopers666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się z wami podzielić moim projektem na który ostatnio nie miałem czasu do kończyć więc jest trochę w rozsypce.

TODO:

- dokończyć system wielu języków

- zrobić porządek z kodem (usunąć niepotrzebne rzeczy dużo się tam "bawiłem")

- zrobić jakiś panel admina

- przenieść kilka opcji z configów do sql (dla panelu admina)

- dorobić przydatne rzeczy i pierdoły

- tos.html xDDD

Szukam osoby chętnej do pomocy w tym projekcie.

Proszę o wypisanie błędów, których sam nie zobaczyłem (pacz listę TODO) oraz o ocenę.

Link do githuba: https://github.com/knopers666/StresserSMS

Opublikowano

Aha, czyli dajesz nam... nic... dema nie ma... i kod... swoją drogą po co mi ten kod skoro nawet nie wiem czy jest warty jego pobrania ;)

Stresser sms, hmm czyli będziesz za sms stresował sąsiadów?  :D  Nie napisałeś o tym nic! Ktoś kto jest nowy w internecie nie będzie wiedział co to jest stresstest :X

Opublikowano

Masz cały kod przecież, a demo dam jak znowie projekt. BTW. Skoro ktoś nie wie co to stresser to w tym temacie nie ma po co się wypowiadać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co ci z tego że masz stronę od stressera jak nie masz serwerów które będą te ddosy wykonywać? Potrzebujesz aktualnych list AMP i serwerów zezwalających na spoofing.

BTW polecam ci raczej implementację paypala niż sms.

Opublikowano

Ale po co ty mi to piszesz? Ja tu tylko przedstawiam projekt strony.

Wiem co i jak w te klocki.

Ps. Co do płatności to będę chciał zrobić system modułów do tego.(czyli łatwe dodawanie kilku opcji)

To jest wersja alpha strony niedługo planuje zrobić wersje z możliwością rejestracji kont i kupowania subskrypcji. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...