Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleś mi grozi policją 2

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pamiętacie jak napisałem poprzedni temat? Tak..

Dziś o godzinie 16:00, na mojej działce gdy nagrywałem filmik o swoim bartonie 50 po tuningu wydech, zawitał ojciec tej osoby której wysłałem to strawpoii, ten żarcik. Oczywiście nagrywanie miałem włączone, Odstawiłem kamerę na siedzenie bartona, i ładnie się z tym ojcem przywitałem. A on do mnie z wyrzutami że mogłem go pozbawić wzroku, zaczął mnie popychać, dostałem chyba raz w brzuch, potem w kolano. A wszystko się nagrywało, Zaczął mnie wyzywać i grozić.

To teraz brzmi pytanie, Wytwarzać proces.. Czy po prostu go olać/

Opublikowano

Nie, nie pamiętam, ale ja bym typa pozwał za to ;)

No chyba, że Ty poprzednio mu coś odjebał*** to koleś po prostu wyrównał sprawy i tyle :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To raczej ten gościu może mieć problem. Masz dowód na pobicie i groźby :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

bądź k***a facetem i kuraw przyjmij do swiadomosci ze dostales w morde bo sobie zasluzyles

Tylko idiota by sie tak zachował.

Pozwij go, i ciesz sie pieniędzmi po wygranym procesie.

Opublikowano

Pokaź filmik. Pamiętam to ten z brwią ? Widać że nie leci koleś w przelewki. Idź do sądu bo to już jest pobicie a za takie coś cie nie skażą ze brew mu tam

Opublikowano

jak widać dziecko sobie bezczelnie z was drwi i robi matołów wpuszczając w głupią dyskusję i trolowanie tematami bez sensu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie udostępniaj tego filmu publicznie. Nie zgłaszaj :) Nie czyń 2-giemu co tobie nie miłe ;d

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Tylko idiota by sie tak zachował.

Pozwij go, i ciesz sie pieniędzmi po wygranym procesie.

????

Nie wiem czy wiesz o jakich kwotach można w takim wypadku mówić.

Opublikowano

????

Nie wiem czy wiesz o jakich kwotach można w takim wypadku mówić.

Dokładnie - za sprawę w sądzie leci +20 koła, więc...a jak on sprawę przegra, to może bulić ok.600 zł miesięcznie.

Dla mnie ogólnie temat wolny, wszystko zależy co TY mu zrobiłeś, jak coś to możesz zgłaszać sprawę do sądu, chociaż są inne strony rozwiązania tego.

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...