Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metkiem

seba123890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z Metin'em 2, serwerami prywatnymi oraz z Globalem. Problem polega na tym, że mimo sprawnego połączenia internetowego tak czy tak gra laguje. Nie mam ścinek czy zwieszeń tylko lagi przypominające te, gdy internet szwankuje. Nie wiem co z tym zrobić, więc jeżeli którykolwiek ze spoglądających ten temat wiedziałby w czym tkwi problem bardzo bym prosił o wypowiedzenie się w komentarzu. Dziękuje za pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki masz internet? Może masz włączone progrmy, które obciążają internet, np. gg, skype?

Opublikowano

A masz internet podpięty kablem czy na WiFi korzystasz ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Podłącz internet kablem wtedy będziesz miał stabilne łącze oraz dla pewności przeskanuj system np. programem malwarbytes- ani malware w poszukiwaniu wirusów.

Opublikowano

Zobacz czy zapora ci czegoś w metku nie blokuje, a najlepiej wyłącz ją na czas gry i zobacz czy to przez to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...