Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne bo mi coś wykryć serwera nie może ... Pingu mi non stop i nic się nie dzieje.

Mam tak samo, cały czas pinguje, jak wbijam pisze Logging in, a po jakimś czasie wywala Timed Out.

Paczka ogólnie fajna tylko ogólnie zbyt OP z AetherCraft, co psuje ekonomie :P

Proponowałbym zmianę na paczkę od FTB Unstable pod 1.7+ gdzie jest sporo ciekawych modów, albo wywalenie AetherCraft też z powodu dynamicznych wartości AV, gdzie można wytwarzać sól z Pot i wiaderka wody (jedynie wykorzystuje się wodę) i ma AV trochę ponad 1000 :/

Opublikowano

Dziwne posłuchaj bo ogólnie jak 2 osoby mają taki sam problem no to jest jednak coś nie tak. Nawet na serwer TeamSpeak 3 nie mogę wejść. Może zresetujcie VPS lub uruchomcie ponownie serwer :P mc.

Opublikowano

hlovvr.jpg

Prosze o pomoc ;]

Rozumiem komunikat po Francusku nie każdy zna przetłumaczę:

Launcher- ten teges co nim odpalasz

zainstalowany- potentegowany

ścieżka- tako mało droga albo skąd coś pochodzi

spacja- tako mało przerwa pomiędzy wyrazami

Jeżeli dalej masz problem z Francuskim pisz, dzwon odpowiem!

A teraz na serio może masz folder "Nowy Folder" czy coś a w nim launcher a nie można mieć spacji w ścieżce, k***a masło maślane... przepisałem ten komunikat.

Opublikowano

Teraz czytajcie ze zrozumieniem:

JEST PRZERWA TECHNICZNA

zostanie wgrana nowa paczka ktora powinna byc stabilniejsza oraz zostanie zmieniony plugin na dzialki ( od teraz wasze maszyny bd chronione przez Grief Prevention )

Opublikowano

Teraz czytajcie ze zrozumieniem:

JEST PRZERWA TECHNICZNA

zostanie wgrana nowa paczka ktora powinna byc stabilniejsza oraz zostanie zmieniony plugin na dzialki ( od teraz wasze maszyny bd chronione przez Grief Prevention )

Royumiem kiedz można spodziewać się tej paczki ???

Opublikowano

Koniec przerwy technicznej.

Launcher pozostaje ten sam.

Paczka nawet odpala na 1024mb ramu i 128 permgenu ale nwm jak bd z graniem na takich ustawieniach ;)

Opublikowano

Próbuję wejść na serwer i wyskakuje mi taki komunikat:

xGmZ4q8.png

Proszę o pomoc ;P

Tia, mam tak samo, próbuje jakoś to sam rozwiązać i jedyne co do czego doszłem to, że od modu Dense Ores niby brakuje tych itemów, czyli może wersja tego moda się nie zgadza z serwerową :P

------------

Lekki postęp dokonałem, config tego moda się nie zgadza z configiem serwerowym

Opublikowano

To juz wina clipcia ja wgralem takie same pliki a teraz nie mam dostepu do ftp launchera wiec musicie poczekac :(

Chociaż podeślij tutaj to co brakuje, bo strzelam, że config od Dense Ores :P

----------

Z komorki i to jeszcze na wsi nie znajac passow do sftp serwera ty to masz pomysly  xD

:<

Zastanawiam się jak inni wbili xD

----------

Z cztery osoby były na serwie, aktualnie dwie xD

Opublikowano

Tia, mam tak samo, próbuje jakoś to sam rozwiązać i jedyne co do czego doszłem to, że od modu Dense Ores niby brakuje tych itemów, czyli może wersja tego moda się nie zgadza z serwerową :P

------------

Lekki postęp dokonałem, config tego moda się nie zgadza z configiem serwerowym

Wyczyść eq pomaga :)

Ino wiesz edytuj plik gracza z poziomu programu zewnętrznego 

signature.png

Opublikowano

Wyczyść eq pomaga :)

Ino wiesz edytuj plik gracza z poziomu programu zewnętrznego 

Gdyby w ogóle dało się wbić na serwa, o to kaman, pobrałem paczkę z launchera i nie idzie wbić, wywala Fatally missing blocks and items

Opublikowano

Gdyby w ogóle dało się wbić na serwa, o to kaman, pobrałem paczkę z launchera i nie idzie wbić, wywala Fatally missing blocks and items

Dobra nie da się bez configu ;p 

signature.png

Opublikowano

Zedytuj plik  twójnick.dat (znajduje się w folderze players w folderze world) programem NBTExplorer wtedy możesz zmienić tam dane eq 

Ehh, powiedz mi czy wbijesz na serwa nie posiadając do tego odpowiednich modów/configów co na serwie są ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...