Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Tryb Nieoptymalny

KamileX227

Pytanie

Opublikowano

Hej mój problem polega na tym że gdy uruchamiam grę SimCiy 2013 to po kliknięciu start ekran staje się czarny a po nim rusza się komunikat Tryb nieoptymalny tryb optymalny 1920x1080 60Hz (Dodam że rozdzielczość mojego monitora to 1920x1080 i częstotliwość odświeżania to 60HZ) Jest To monitor Samsung SyncMaster S22B150, szukałem już rozwiązań na google ale nic nie znalazłem. Zaaktualizowałem sterowniki karty graficznej, monitora. Dodam że mój komputer jest w stanie udźwignąć ową grę, ale jeśli będziecie potrzebowali specyfikacji mojego komputera napiszcie ^^. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie, ponieważ nie wiedziałem gdzie umieścić owy temat :>

Click It Or DIE

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie masz problemu, to że 60 Hz jest zalecaną nie znaczy że będzie działało w akurat tej rozdzielczości cokolwiek, ustaw 50 Hz albo spróbuj podpiąć przez inne wyjścia/wejścia monitor i sprawdzić jak na nich działa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W tym rzecz że nie mogę zmienić częstotliwości gdy wchodzę w rozdzielczość monitora mogę ustawić tylko na 60 Hz. Możliwe że jest jakiś program którym To zmienię, ale jakiś mniej skomplikowany :>

Click It Or DIE

Opublikowano

to graj w mniejszej rozdzielczości albo podepnij przez inne kable monitor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na innych rozdzielczościach też nie działa. Mogę spróbować uruchomić to na Tv tyle że musiał bym kupić kabel, jeśli są jakieś inne sugestie proszę pisać :>

Click It Or DIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...