Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Metin2SG] Aktualizacja 2.2 zawitała na serwer 16.08.2014

BeQuiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

453471408269016283443.jpg

Hej,

Od dłuższego czasu pracowaliśmy nad aktualizacją którą właśnie dziś zaimplementowaliśmy.

Najpierw przypomnijmy co zostało dodane tydzień temu:

• Beginner Box. - Box który dostajemy co 10 leveli
  • Dodano 6 skill dla Wojownika i Ninjy (105 lvl może zbierać exp aby móc czytać ksiązki);
  • Zmieniliśmy Komnte Niebiańskiego Smoka. Komnata jest teraz ulepszona i 100% bug-free;
  • Teraz gdy zmieniasz mapę lub wsiadasz/zsiadasz z konia nie tracisz pż;
  • Naprowiono NNO. Nie doświadczycie już nigdy tego  wkurzającego bugu(nadal jest 10% na omdlenie) ;
  • Naprawiono Bug z Aurą miecza i Zaczarowanym Ostrzem użytym podczas poli.;
  • Dodano opcje zobaczenia czyjegoś eq. Aby zobaczyć czyjś ekwipunek musisz mieć 30 lvl lub wyższy ->  Szczegóły!
  • Polepszono nagrody z szkatułek blasku księżyca i "mystery boxes"
  • Nie musisz używać Szkła Inteligencji aby pokazać item na czacie.
  • Dodano Globalny Czat, ring dzięki któremu możesz na nim pisać znajduje się w IS(Kosztuje grosze);
  • Nie musisz czekać 10 minut aby zmienić bonusy;
  • Wiele drobniejszych usprawnień.

Brzmi ciekawie, a teraz kolejna dawka zmian które dodaliśmy dzisiejszej nocy:

• Naprawiono Magiczny Atak.
  • Kamień duszy Magii dodaje Magicznego Ataku zamiast max pkt. magii;
  • Zwiększenie Ataku dodaje Magiczny Atak zamiast zwykłego ataku;
  • Dodano Ice Dunegon, Więcej informacji -> Tutaj!
  • Dodano DSS (Dragon Stone System). Więcej informacji ->Na Naszej Wiki!
  • Dodano nowy soundtrack. Znudzony zwykła muzyką? Zmieniliśmy cały soundtrack więc odkryj go na nowo!
  • Zmniejszono leczenie(dla tych którzy nie wiedzą, na SG dawało podwójna wartość tego co na PL)
  • Wiele drobniejszych usprawnień.

* Czerwone Królestwo jest teraz zamknięte. Pandemonia została przeklęta przez czarnoksiężnika i wszyscy jej mieszkańcy zostali wygnani do Elgorii(Jinno)

Poniżej zdjęcie Pandemonii

450341408269016283443.png

Oczywiście postacie zostały przeniesione wraz z gildią, małżonkami i listą przyjaciół

Od dziś wszyscy gracze nieaktywni przez 15 dni otrzymają Paczkę premium na 7 dni(wystarczy się zalogować po 15 dniach)

Jak zauważyliście pracujemy nad wikipedią ->http://wiki.metin2.sg/index.php?title=Main_Page

Jeżeli kogoś z was interesują rzeczy z poza sceny, poniżej kilka obrazków z naszego nowego panelu GM'a240641408269017283443.png839101408269017283443.png180581408269017283443.png

Tłumaczenie: Ja.

Źródło: http://forum.metin2.sg/forum/announcements/general-announcements/403110-maintenance-game-update-16-08-2014-update-2-2

PS: Zwracam się z prośba do moderatora o przeniesienie tego tematu do Metin2 News.

Opublikowano

Wow! interesujące zmiany. Grałem kiedyś na tym serwerze i osiągnąłem jedynie 53lvl ale fajnie się grało. Hackerów banują od razu, mili ludzie po prostu z*******y serwer

Może bym wrócił ale bez eq z groty 1lvl+9 nie ma sensu sie meczyc ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wow! interesujące zmiany. Grałem kiedyś na tym serwerze i osiągnąłem jedynie 53lvl ale fajnie się grało. Hackerów banują od razu, mili ludzie po prostu z*******y serwer

Może bym wrócił ale bez eq z groty 1lvl+9 nie ma sensu sie meczyc ;p

Na start dostajesz miecz +6 :)

Opublikowano

Dla sprostowania Miecz+5

Dodatkowo Zbroję która daje 40 deffa.

Co do drobnej pomocy na start dla graczy zaczynających grę - piszcie na PW.

Mam tam 30+ lvl może wrócę :D szkoda ze usuneli shinsoo

Grała tam mała garstka graczy. Dzięki tej zmianie niedzielny event Nation War będzie bardziej dynamiczny i gracze będą bardziej się angażować w nim aby wygrać bonus dla swojego królestwa ;)

Opublikowano

Dawno nie grałem na tym serwie, nick: Cupidman jak coś to priv :). A info ciekawe, w końcu bd w Jinno :D

Da się jakoś wystawić te pd expa na 1 h jakimś obejściem? 

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Jak by ktoś był zainteresowany wyglądem nowej mapy :)

Dodatkowo #1 wydawca metin2.sg poszukuje grafika(ps), wynagrodzenie na razie jest w tp(odpowiednik sm).

link

Dodatkowo #2 wydawca metin2.sg poszukuje moderatorów w grze, wynagrodzenie to paczka premium + tag "[MOD]" przed nickiem.

link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...