Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam AimBota

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta dokładnie są darmowe ale one padają po 3 dniach i dostajesz bana .

Tak jak radzi kolega wyżej poćwicz na specjalnych mapkach to w ręce będziesz miał aima ;)

A co do aim to sekcja niewykrywalne

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

szukam aimbota to nie pisz "Tak jak radzi kolega wyżej poćwicz na specjalnych mapkach to w ręce będziesz miał aima  ;)" tylko zapodajcie linka po co ten spam 

Opublikowano

Na R3 lub X22 znajdziesz aimbota, ale pamiętaj za wspomagacze dostaje się bana więc za kilka dni nie pisz tematu na forum że dostałeś bana i czy da się coś z tym zrobić ... 

Opublikowano

Gówno wiesz ty mistrzu drogi co piszesz że po 3 ban. Jest od groma for gdzie są czity gdzie masz aim/wh/esp które są aktualizowane na bieżąco i śmigają.

Jeśli chodzi o jakiekolwiek czity do CS:GO polecam ci szukać tutaj:

tam czity aktualizowane są 10/15 minut po wyjściu, jak są wykrywalne od razu dają znać. Polecam 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Niema to jak niszczyć komuś rozgrywkę i zabawę. Nie zapominaj, że są także reporty i też możesz wyłapać bana. Nie istnieje takie coś jak niewykrywalny cheat.

Owszem istnieje, są czity płatne które są stale aktualizowane przez twórców a ich koszt to 150 zł + i to są czity od roku + więc uwierz, są niewykrywalne :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

• 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tutaj masz link z działającymi haxami za free. Aim-bot, wallhack i inne! Zapraszam: agor.io

Masz podać mu linka do aimbota, a nie do strony gdzie wyskoczy brzydka twarz z odgłosem...

graphic.png                                                    

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...