Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Alnoria.eu "World of Magic" - #1 intro by Feisty Graphics

Alnoria.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jesteśmy na forum graficznym gdzie wszyscy powiedzą Ci jak to poprawić, Ty jesteś Twórcą, ludzie Ci mówią co im się nie podoba i sama powinnaś mieć koncepcję na poprawę.

Tu bardziej chodzi o konkretne wyszczególnienie, co dokładnie w danym efekcie się nie podoba, a nie określenie technicznych aspektów AAE :)

Dzieki @The Naid za takie wskazówki. W sumie, nie myślałam o tym, że dany efekt może coś oznaczać. Takie trochę "filozoficzne podejście", ale myślę, że słuszne. Cóż, czasu jest dużo, może jeszcze na dniach powstanie kolejna wersja.

W sumie chodzi tu o zadowolenie graczy, zarówno z takich aspektów, jak animacja/grafika na samym kanale serwera. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tu bardziej chodzi o konkretne wyszczególnienie, co dokładnie w danym efekcie się nie podoba, a nie określenie technicznych aspektów AAE :)

Tu nic nie wyszczególnisz, bo te efekty są brzydkie i niedopasowane.

Opublikowano

Troche dziwnie zrobionie bo nie widac pyska i niby zieje ogniem z oczu ? Do tego poprawił bym troche moment kiedy otwiera on oczy bo zmiana kolorów jest zbyt szybka i wyglada strasznie sztucznie. Napis nie powienien wchodzic na oczy.

Jezeli chcecie zeby ktos wam zrobil super trailer to ja polecam.. @Renissance

Tak bardzo jak mam bol dupy o to ze zadaje sie z ludzmi pokroju Matesha tak bardzo moge poreczyc za jej umiejetnosci "video-makerskie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...