Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do zrobienia serwera Easy

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak to nie jest miejsce na ten temat to poproszę o przeniesienie (nie widziałem gdzieś indziej).

Poszukuję osób ogarniętych do zrobienia servera EASY 24/7

Wymagania;

- skype, ts

- wiek min. 15 lat.

- znajomość metin 2 w serverach - najlepiej gdyby było

- znajomość w questach itd.

- hamahi (CHWILOWO)

Opublikowano

Dodaj informacje o kontakcie(PW/GG/TS etc.) - czas do 10:00 rano.

Zamiast się przypierniczać do takiej pierdoły, to powinieneś zauważyć brak zastosowania do 19 punktu regulaminu lokalnego (w końcu taki prawy modek jesteś). Skoro gość nie podał żadnej formy kontaktu ze sobą, to przykładowo ja jako technik gdybym chciał się z nim skontaktować to napisałbym PW na forum lub post (co właśnie czynię). Logiczne myślenie się kłania i jak zwykle zwracasz uwagę nie na to co powinieneś. Tak, będę sukcesywnie Ci wytykał błędy, których robisz wiele, bo zwyczajnie w świecie wg. mnie nie pasujesz na to stanowisko. I nie pisz mi tu o tym, bym napisał na ciebie skargę, ponieważ szkoda mi na to czasu. Jedynym dobrym moderatorem w dziale Metin2 jest na razie @kwiatmix , który faktycznie ma pojęcie o czym pisze i czuje klimat działu Metin2. Drugim w sumie jest @Phoenix. , który robi swoją robotę. Tyle jeśli chodzi o Ciebie.

@top

Kilka pytań:

Jakie posiadasz fundusze (interesuje mnie ilość kasy, ile mógłbyś dosłownie w tym momencie wyłożyć na projekt lub sponsor jeśli Ty nim nie jesteś.)?

Ile osób na razie masz zaangażowanych w serwer?

Jaką maszynę jesteś w stanie zapewnić technikowi?

Na kiedy oczekujesz mieć gotowy serwer?

Jakie rzeczy, systemy chciałbyś mieć na serwerze?

Czy posiadasz działalność gospodarczą?

Podział % z zysków między Ciebie, a technika?

Co możesz zaoferować z własnej strony?

Czy posiadasz doświadczenie/wiedzę?

Czy współpracowałeś już kiedyś w jakimś team?

Wiek?

Czy znasz biegle język angielski i interesuje Cię zrobienie serwera europejskiego czy tylko polski rynek?

Opublikowano
Zamiast się przypierniczać do takiej pierdoły, to powinieneś zauważyć brak zastosowania do 19 punktu regulaminu lokalnego (w końcu taki prawy modek jesteś). Skoro gość nie podał żadnej formy kontaktu ze sobą, to przykładowo ja jako technik gdybym chciał się z nim skontaktować to napisałbym PW na forum lub post (co właśnie czynię). Logiczne myślenie się kłania i jak zwykle zwracasz uwagę nie na to co powinieneś. Tak, będę sukcesywnie Ci wytykał błędy, których robisz wiele, bo zwyczajnie w świecie wg. mnie nie pasujesz na to stanowisko. I nie pisz mi tu o tym, bym napisał na ciebie skargę, ponieważ szkoda mi na to czasu. Jedynym dobrym moderatorem w dziale Metin2 jest na razie @kwiatmix , który faktycznie ma pojęcie o czym pisze i czuje klimat działu Metin2. Drugim w sumie jest @Phoenix. , który robi swoją robotę. Tyle jeśli chodzi o Ciebie.

Nie wiem co ma do tego 19 pkt regulaminu, który mówi o:

Tematy są zamykane po 3 dniach od napisanego ostatniego posta.

Ale ok. Niezastował się do 22 pkt regulaminu lokalnego tego subfora. Zagrajmarek dał jeszczę 5x większy czas niż jest wymagany.

Nie logiczna jest Twoja wypowiedź, ponieważ wszystko jest zrobione zgodnie z regulaminem :)

Zamykam - nie zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...