Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki był pierwszy Polski serwer Metin2?

Masley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy był Bóg, potem byłem ja. Później nastała Insomnia, która wybawiła wszystkich od grzechów. Także c**j, koniec dyskusji. Zamykam.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

123 wulin jeden z najstarszych, ogólnie trudno zaliczyć pierwszy prywatny polski serwer... ,ale do takich zaliczamy wulin'a avalon'a xlast też można powiedzieć ,że jest stary.. ale nie był pierwszy.. trudno określić taki jeden pierwszy... ale wulin wraz z innymi są najstarszymi serwerami i jednymi z pierwszych... ,żadne gówna typu tradica itd.. nie były pierwsze.. gram w metina od czasu startu polskich globalnych serwerów.. i po 2 miechach przeszedłem na same privy i wiem sporo ,więc na prawdę ciężko stwierdzić jeden taki... ,ale na pewno jednymi z pierwszych były wulin xlast (nie taki strasznie stary porównując start polskich dedyków) avalon'y itd

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 1 rok później...
Opublikowano

fenghuolj, diwang2, newlongju2 - najlepsze ;3

bambus3kmt2 - pamiętne czasy, jeszcze przez hamachi z całą ekipą ^^ szkoda, że bambus tego nie pamięta ;/

Opublikowano

Starszy serwer jest sdlongju, a polski nie mam pojęcia grałem na chińskich bardziej bo byly poprostu lepsze :)

4521609.png

Opublikowano

z polskich to nie był przypadkiem Epicon ?

Nie, xLasT był pierwszy.

Opublikowano

z polskich to nie był przypadkiem Epicon ?

Nie, xLasT był pierwszy.

xLast nie był pierwszy, pierwszy był Insomnia jak napisała osoba wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...