Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać kase na bardzie?

Barretta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kase w aion zarabia sie na rozne sposoby. Nie pomoge ci tak jakbys tego oczekiwal, bo nie znam twojego levela i nie wiem ile jestes dziennie w stanie zarobic, ale zacznijmy od poczatku :)

Kinachy mozna zarabiac z questow zarowno pobocznych jak i kampanijnych jest to chyba jeden z bardziej uciazliwych sposobow ale na poczatku gry jedyny. Sposobow na zarobek jest wiele i wiadomo ze na pierwszych levlach nie bedziesz zgarniac kokosow, ale cierpliwosci. Gdy wylewelujesz okolo 40 lvl sprawy maja sie inaczej, wchodzisz w swiat lepszych instancji ktore daja wiecej kasy (na 43 z insty wyciagam spokojnie 4kk). Najlepszym rozwiazaniem jest GP, tylko trzeba najpierw na niego nazbierac ;). GoldPack daje nam wiele mozliwosci, jak handel z graczami, mniejszy cooldown instancji (czesciej mozemy na nie chodzic i czesciej sprzedajemy z nich itemy)no i najwazniejsze BROKER. Agencja handlowa w pl wersji sluzy do wystawiania itow na sprzedarz i sprzedawania ich drozej niz jak u zwyklego NPC'a. Wydaje mi sie ze napisalam wszystko co wiem i chociaz troszke pomoglam ;) W razie co pisz.

Opublikowano

ASDASDASDADASDAD zarabiac mozna na x sposobow,jeden crafci zlote gs (godstone'y) inny crafci zarcie/poty/scrolle,inny zbiera aether igo sprzedaje.Rozbijanie itemow z instancji,robienie altow (65lvl) i robienei daily na AC + arenki z ktorych dropia crucible insygnie(sprzedajemy je pozniej).No i jak wyzej dropienie w UG,ale jest to moim zdaniem malo oplacalne.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...