Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMT2 Unpacker

HA MeCa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób mnie o to prosiło, a wystarczyło tylko zmienić klucze mimo to jak widać wielu nawet tego nie potrafi.

Jednak Ty jesteś z*******y i potrafisz wszystko a szczególnie płaszczyć się na m2dev, prawda?

Opublikowano

Jednak Ty jesteś z*******y i potrafisz wszystko a szczególnie płaszczyć się na m2dev, prawda?

Ty jesteś tak zjebany, że szkoda gadać wypierdalaj sucharku jeabny :D

hehpng_esrnree.png

Opublikowano

@Terenzo. , masz ostrą konkurencję. :D Na poważnie to ty gangster jesteś. Potrafisz zrobić unpacker do czyjegoś clienta... Widzę, że jesteś tu na prawdę ważny gość, skoro tyle osób do ciebie wypisuje. Szacun.

Ogólnie potrafisz coś więcej, czy podpierdzielanie pracy innych jest już szczytem twoich umiejętności?

A co do tego m2dev to faktycznie @Alceas ma rację. To jest jeden z powodów, dla którego nikt nie wie jaki mam tam nick, by nie być kojarzony z polskimi technikami (jak się czytało tam tematy, to czasem było mi najzwyczajniej wstyd za niektórych). Oczywiście to się nie dotyczy określonej grupy techników, których można policzyć na palcach rąk i nóg, bo akurat ich szanuję bez wchodzenia w d*** - zwyczajnie są dobrzy i trzymają poziom. Za dużo niektórzy pisali o tym forum i się zleciały polaczki cebulaczki z google translator, co było widoczne na kilometr. Prosić o pomoc tam zadając głupie pytania, a później publikowanie efektu wspólnej pracy pod swoim nickiem na różnych forach - żenada.

Opublikowano

A co do tego m2dev to faktycznie @Alceas ma rację. To jest jeden z powodów, dla którego nikt nie wie jaki mam tam nick, by nie być kojarzony z polskimi technikami (jak się czytało tam tematy, to czasem było mi najzwyczajniej wstyd za niektórych). Oczywiście to się nie dotyczy określonej grupy techników, których można policzyć na palcach rąk i nóg, bo akurat ich szanuję bez wchodzenia w d*** - zwyczajnie są dobrzy i trzymają poziom. Za dużo niektórzy pisali o tym forum i się zleciały polaczki cebulaczki z google translator, co było widoczne na kilometr. Prosić o pomoc tam zadając głupie pytania, a później publikowanie efektu wspólnej pracy pod swoim nickiem na różnych forach - żenada.

Nie tylko Ty masz inny nick ;)

I mam tak samo, kiedy czytam temat Polaka to mi łzy płyną, nie powinniśmy tutaj o devie wspominać, chociaż w sumie i tak offline, a szkoda bo można się było wiele dowiedzieć, np. o bugu z zmiankami czy innym, którego @alchemik1 nie usunął i się można fajnie bawić :D

Opublikowano

I jeszcze nie płaci hajsu... :/

@Terenzo. , masz ostrą konkurencję.  :D Na poważnie to ty gangster jesteś. Potrafisz zrobić unpacker do czyjegoś clienta... Widzę, że jesteś tu na prawdę ważny gość, skoro tyle osób do ciebie wypisuje. Szacun.

Ogólnie potrafisz coś więcej, czy podpierdzielanie pracy innych jest już szczytem twoich umiejętności?

Ale coś dev nie działa i przypau teraz. 90% osób pracujących na source z tego forum wraca do 2089/34k.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tam są same .epk.

Musisz patch odpalić :P

@Terenzo. , masz ostrą konkurencję. :D Na poważnie to ty gangster jesteś. Potrafisz zrobić unpacker do czyjegoś clienta... Widzę, że jesteś tu na prawdę ważny gość, skoro tyle osób do ciebie wypisuje. Szacun.

A co do tego m2dev to faktycznie @"Alceas" ma rację. To jest jeden z powodów, dla którego nikt nie wie jaki mam tam nick, by nie być kojarzony z polskimi technikami (jak się czytało tam tematy, to czasem było mi najzwyczajniej wstyd za niektórych). Oczywiście to się nie dotyczy określonej grupy techników, których można policzyć na palcach rąk i nóg, bo akurat ich szanuję bez wchodzenia w d*** - zwyczajnie są dobrzy i trzymają poziom. Za dużo niektórzy pisali o tym forum i się zleciały polaczki cebulaczki z google translator, co było widoczne na kilometr. Prosić o pomoc tam zadając głupie pytania, a później publikowanie efektu wspólnej pracy pod swoim nickiem na różnych forach - żenada.

Jaką konkurencje ?

tym wydobył lzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/741347-tutdl-jak-rozpakowac-xenoxmt2/

A potem ustawił w unpackerze.

Takie trudne ? Skoro stanowi konkurencje dla terenzo to niech rozpakuje binke zabezpieczoną themidą albo wydobędzie z niej pliki to wtedy może zagrażać terenzo :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jak się nie myle to cradosa pliczki da się rozpakować zwykłym unpackerem więc nie potrzebny upload ;p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jak się nie myle to cradosa pliczki da się rozpakować zwykłym unpackerem więc nie potrzebny upload ;p

Próbowałem i nie da się.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano
Jaką konkurencje ?

tym wydobył lzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/741347-tutdl-jak-rozpakowac-xenoxmt2/

A potem ustawił w unpackerze.

Takie trudne ? Skoro stanowi konkurencje dla terenzo to niech rozpakuje binke zabezpieczoną themidą albo wydobędzie z niej pliki to wtedy może zagrażać terenzo :)

IQ buta czy brak umiejętności czytania ze zrozumieniem? Istnieje coś takiego jak ironia - polecam zaznajomić się z tym terminem.

@topic

Autor tematu staje się coraz bardziej popularny na tym forum, a wszystko zaczęło się od tego typu poradników jak ten. Wielki szacun za skill jaki reprezentujesz na tym forum i za ten cudowny unpacker, który znalazł specjalne miejsce na moim pulpicie - kto wie, może kiedyś się przyda. :D

Opublikowano

IQ buta czy brak umiejętności czytania ze zrozumieniem? Istnieje coś takiego jak ironia - polecam zaznajomić się z tym terminem.

@topic

Autor tematu staje się coraz bardziej popularny na tym forum, a wszystko zaczęło się od tego typu poradników jak ten. Wielki szacun za skill jaki reprezentujesz na tym forum i za ten cudowny unpacker, który znalazł specjalne miejsce na moim pulpicie - kto wie, może kiedyś się przyda. :D

przestań się mądrować bo Ty c***a umiesz człowieku ;x Twoje gówno już padło ojojojoojoj jaka szkoda :))

@Na pewno użyje unpackera :)

Opublikowano

przestań się mądrować bo Ty c***a umiesz człowieku ;x Twoje g****o już padło ojojojoojoj jaka szkoda :))

@Na pewno użyje unpackera :)

To "g****o" stało 3 miesiące i nie zostało zamknięte dopóki grał tam ostatni gracz. Grało tam na początku 1000-1500 graczy online, a projekt padł z powodu braku czasu teamu (w team były dorosłe osoby, które także mają życie prywatne) oraz dobrej konkurencji, a nie zbugowanych plików. A Ty czym możesz zabłysnąć? Mimo, że mój projekt padł, to gracze proszą mnie o stworzenie nowego - dlatego powstaje kolejny i pewnie już ostatni projekt PompaMT2.

A co do umiejętności... proszę o pomoc konkretnych ludzi na PW z rzeczami, które mnie przerastają tak jak pozostałe 98% tego forum. Nie proszę o pomoc ani na tym forum ani na devie, a mimo wszystko w pojedynkę postawiłem serwer, który przez 3 miesiące nie miał ani bugów ani włamów do MySQL czy jakieś konta GM. Wszystkie cheaty wraz z kamermod zostały zablokowane po pierwszym miesiącu serwera. Masz rację, wielkie g****o potrafię, a pliki zapewne kupiłem w sklepie warzywnym.

@topic

Może ktoś wrzucić tutaj ten packer w archiwum .ZIP? Najlepiej na jakiś hosting typu Mega.

Opublikowano

To "g****o" stało 3 miesiące i nie zostało zamknięte dopóki grał tam ostatni gracz. Grało tam na początku 1000-1500 graczy online, a projekt padł z powodu braku czasu teamu (w team były dorosłe osoby, które także mają życie prywatne) oraz dobrej konkurencji, a nie zbugowanych plików. A Ty czym możesz zabłysnąć? Mimo, że mój projekt padł, to gracze proszą mnie o stworzenie nowego - dlatego powstaje kolejny i pewnie już ostatni projekt PompaMT2.

A co do umiejętności... proszę o pomoc konkretnych ludzi na PW z rzeczami, które mnie przerastają tak jak pozostałe 98% tego forum. Nie proszę o pomoc ani na tym forum ani na devie, a mimo wszystko w pojedynkę postawiłem serwer, który przez 3 miesiące nie miał ani bugów ani włamów do MySQL czy jakieś konta GM. Wszystkie cheaty wraz z kamermod zostały zablokowane po pierwszym miesiącu serwera. Masz rację, wielkie g****o potrafię, a pliki zapewne kupiłem w sklepie warzywnym.

@topic

Może ktoś wrzucić tutaj ten packer w archiwum .ZIP? Najlepiej na jakiś hosting typu Mega.

no i c**j ze było 1000-1500 jak padło po 3 miesiącach:) chwilowy przybór ludzi to gówno ważne jest to aby utrzymać ich a do tego brakło Ci umiejetności:))

jebie mnie jaki team miałeś taki perfekto a padło gówienko :)

robisz kolejny syf który padnie po miesiącu;/ ech szkoda czasu

@ dodaj unpacker do invorii !!

polecam

Opublikowano

Skoro piszesz na forum publicznym, to postaraj się przestrzegać podstawowych zasad pisowni takich jak używanie wielkich liter. Poważnie, to nie jest trudne i potrafią to dzieci w podstawówce. Następnie, jeśli chcesz dalej prowadzić tą jałową rozmowę to zapraszam na PW. Jakoś nie mam problemu z tym, że WebMetin padł z powodu konkurencji i także przez brak uwagi ze strony teamu utracił graczy - było, minęło mamy naukę na przyszłość. To nie jest dla mnie nic, czego miałbym się wstydzić i nie ujmuje to w żaden sposób ani mojej wiedzy, ani plikom czy umiejętnościom. Gównem jest serwer, który po tygodniu od nadmiaru bugów pada, a administracja zwija się z kasą. My tak nie zrobiliśmy, a cały projekt też nie miał błędów, bo praktycznie wszystko zostało wyłapane podczas bety i w pierwszym tyg pracy serwera takie zupełne pierdoły. Chyba jako nieliczny serwer zabezpieczyliśmy się przed Kamermod i innym syfem - skrypty znalazłem w skrzynce pocztowej. Team był jak to określiłeś "perfekto", bo do każdej osoby z niego miałem pełne zaufanie z powodu 2.5 letniej znajomości - czego efektem jest brak EQ od GM na Allegro. Szkoda czasu to jest na odpisywanie Tobie i szybko naprawiam ten błąd z mojej strony kończąc tą rozmowę.

Żeby mnie pouczać to najpierw pokaż, że jesteś lepszy lub przynajmniej osiągnij tyle co ja, a nie random z 14 postami zapewne na kolejnym już koncie, który dostał wreszcie klawiaturę na urodziny. Widać Twój poziom po Twoich postach, gdzie w prawie każdym są wulgaryzmy.

Ale z Ciebie Fighter....

730021411728010502825.jpg

@topic

Ponownie proszę o udostępnienie archiwum w .ZIP, ponieważ nie posiadam unpackera do .RAR.

Opublikowano

no i c**j ze było 1000-1500 jak padło po 3 miesiącach:) chwilowy przybór ludzi to g****o ważne jest to aby utrzymać ich a do tego brakło Ci umiejetności:))

jebie mnie jaki team miałeś taki perfekto a padło gówienko :)

robisz kolejny syf który padnie po miesiącu;/ ech szkoda czasu

@ dodaj unpacker do invorii !!

polecam

Jak invoria ma tylko spakowane eix do binki i to tylko z tego powodu ze patcher niektórym pliki eix źle pobierał, jak nie dajesz rady tego wypakować to się nie bierz za robienie serwerów.

sygna1.png

Opublikowano

Jak invoria ma tylko spakowane eix do binki i to tylko z tego powodu ze patcher niektórym pliki eix źle pobierał, jak nie dajesz rady tego wypakować to się nie bierz za robienie serwerów.

masz tak łeb zjebany że nawet nie skapowałeś o co chodzi cwelu

@ PROSZE O REUP NA INNY HOST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...