Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diament 1, soon chall

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz bol vip nie dla cebul <3

318251408218132109025.jpg

"NIE UŻYWAM BOLA" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zabije jak wpadne na tsa. 

Powodzenia wyżej, ale challengera raczej nie wbijesz, kappa.  B)

8372383248.png
Opublikowano

mnie to interesuje, idąc twoim tokiem challenger korea to to samo co challenger eune B)

Niedawno do mnie pisałeś co Ci polecić na bola i żebym dał Ci jakieś skrypty kappa ;__;

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Nie hejtujcie cebule ma diamond 1 ? ma a wy polskie cebule bedziecie w tych brązach ! NO I TAK DALEJ PEGAS do challengera 

8074614082234831232123.png

:D

Opublikowano

Eh Pegas Pegas... pamiętam jak jeszcze w goldzie byłeś. A teraz na Bolu śmigasz not cool, not cool

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wyzywać od cebulaków bo się kupiło vipa za 20zł, jesteś k***a tak załosny, że ja p******e, 2 klasa gimbazy zobowiązuje w końcu.D1 na turcji?Kolejny strzał w stope z twojej strony, wbij chociażby na Eune - zatrzymasz się znowu w platynie 5 na 400gier.

Gówno pozostanie gównem nawet posypane cukrem, teraz czekam aż mnie zwyzywasz od hejterów i cebulaków

Opublikowano

wjeżdżam z hejtem ale wejdź tam bez bola :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...