Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opyla się?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić komputer tylko do gier World of Tanks oraz Battlefield 4. Znalazłem pewną aukcję z komputerem gdzie znalazłem informacje, że na ten komputer wejdzie np BF4 jak i WoT. Pytanie jednak na jakich bf4 fps-ach będzie śmigać. Oto aukcja: h ttp://all egro.pl/mocarz-wot-i3-4150-8gb-1tb-gtx750-world-of-tanks-i4485286571.html

Opublikowano

Znalazłem jeszcze jedną aukcję za 999 zł i tam także zobaczyłem, że wejdzie na to BF4. Jednak na dużych wymaganiach nie pociągnie zapewne. Głównie mi zależy na grze World of Tanks ale oczywiście bardziej uszczęśliwi mnie też Battlefield 4. Aukcja ht tp://alle gro.pl/komputer-do-gier-3d-core2duo-2x2-66ghz-gratisy-i4501920836.html

Budżet to od 800 zł do 1200. Wiem, wcześniej pokazałem komputer za 1759 zł, jednak stwierdziłem, że nie potrzeba mi takiego dobrego komputera.

Opublikowano

Czyli mam kupić to wszystko i złożyć komputer tak? Bo mi to pasuje, potrafię złożyć takie coś. Budżetu nie chcę za bardzo zwiększyć bo za rok kupię lepszy komputer a ten sobie sprzedam bądź zatrzymam. A co do wysyłki i tego drugiego twojego linku to do takiej Anglii ile będzie kosztować? 1zł?

Opublikowano

Czyli mam kupić to wszystko i złożyć komputer tak? Bo mi to pasuje, potrafię złożyć takie coś. Budżetu nie chcę za bardzo zwiększyć bo za rok kupię lepszy komputer a ten sobie sprzedam bądź zatrzymam. A co do wysyłki i tego drugiego twojego linku to do takiej Anglii ile będzie kosztować? 1zł?

Co do wysyłki do Anglii chyba nie da radę zrobić za 1zł.

Jak umiesz sam złożyć PC, to nie musisz brać opcji składania PC.

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...