Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# TuT Korzystanie z SVNCompiler 1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byś mógł trochę dokładniej byłbym wdzięczny, co to ten core? :)

No cóż, to nawet nie zabieraj się dalej jak nie wiesz co to common*  xD

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ten błąd nie tyczy tego poradnika ^^. Mogę dać Ci wskazówkę, musisz sam napisać kompilator i sam skompilować pewien plik ^^

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

@Sadaleus

Program który za pomocą kilku kliknięć, sam za Ciebie ściąga oraz kompiluje pliki z githubów Twórców, po udanej operacji skrypty w formacie ".exe" masz w wybranym przez siebie folderze.

QUhIR7.png

Opublikowano

Witam,

Mój problem polega na Tym że przy każdym compile wyskakuje ERROR,można to jakoś naprawić?

Użyć mózgu i poradnika.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Czemu program mi nie działa? Mam wszystkie potrzebne dodatki do programu, a program nie działa

Opublikowano

Mam pewien problem, dodalem wszystkie repozytoria, wszystko dzialalo elegancko przez jakis czas a teraz cos nie dziala z nowymi skryptami. Niby je kompiluje (na przykladzie SigmaFizz), wszystko ok a nie trafiaja one do folderu assemblies i nie sa widziane przez L#. Jakies porady moze?

EDIT: a teraz zaktualizowalem L# i clipper library i nadal mam mase errorow tylko do innych skryptow, ech ;)

Opublikowano

Użyć mózgu i poradnika.

ja p******e z ciebie jest k***a kretyn totalny zamiast pomuc to sie k***a wysmiewasz a tym udowadniasz ze nawed nie masz 16 wiosen wiedz k***a ogarnij sie !!!

jak ktos prosi o pomoc to sie k***a pomaga a nie odwraca plecami i spierdala jak najdalem koniec kropka. 

Opublikowano

dziala mi normalnie l# ale nie moge pobierac automotycznie update tylko recznie musze wchodzic na kazdy github codziennie i sprawdzac czy nie ma update.

taki oto error mam;

113131409077417455655.jpeg

Age is just a number :)

Opublikowano

Dlaczego w SVN aktualizuje mi sie wszystko ok, a nie dodaje zadnych plikow exe ?

Pewnie w settings nie ustawiłeś folderu gdzie to ma być wrzucone na 1 stronie jest to pokazane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam mały problem, gdy wpisze sciezke do np. plików exe to potem nie moge kilknąc i wpisac nic w pole gdzie ma byc wpisana sciezka do dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...