Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# TuT Korzystanie z SVNCompiler 1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, na samym początku zaznaczam, że nie udostępnię mojej full repo listy. Łatwo jest ją zrobić samemu ;). Zapraszam

1. Przygotowania, czyli co pobrać

2. SVN Compiler rozpakowujemy w folderze z L#

3. Ustawiamy go tak jak na screenie, tyle że podajemy swoją lokalizację:

164951408209291109025.jpg

4. Dodajemy repo(linki do github'ów dev'ów)

995671408209291109025.jpg

5. Przechodzimy do kolejnej zakładki "Update" i klikamy Update. Jeśli wszystkie repo są poprawne, pobierze wszystko dobrze.

6. Ostatnia zakładka "Compile", to samo co wyżej, klikamy Compile. Operacja przejdzie bez error'ów jeśli wszystko zrobimy tak jak w poradniku :).

Dziękuję @HeheheM za to że jest <3

Pozdrawiam Pegas.

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

164951408209291109025.jpg

Jeżeli SVNC dasz do folderu z LeagueSharpem, w "Directory" wystarczy że podasz samo "Assamblies\"

Po napisaniu tego tutoriala miejmy nadzieje że będzie mniej postów od odnośnie kompilowania.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie mogę zmienić Directory w *.exe :/

Ponieważ na końcu musi być "\". Jak robisz 1 dajmy na to .exe to musi być magiczny "\" na końcu, dopiero wtedy zatwierdzi i będziesz mógł zmienić .dll.

Np. D:\LeagueSharp\Assemblies\System\

Opublikowano

Wyskakują mi 3 errory czego to wina?

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\1BA0420E\trunk\Velkoz\Velkoz Assembly.csproj

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\1BA0420E\trunk\Marksman\Marksman.csproj

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\8A7DEFD1\trunk\LeagueSharp.Common\LeagueSharp.Common\LeagueSharp.Common.csproj

Opublikowano

Wyskakują mi 3 errory czego to wina?

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\1BA0420E\trunk\Velkoz\Velkoz Assembly.csproj

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\1BA0420E\trunk\Marksman\Marksman.csproj

Compile - C:\Users\Marcin\Desktop\LSharp\c\Repositories\8A7DEFD1\trunk\LeagueSharp.Common\LeagueSharp.Common\LeagueSharp.Common.csproj

bo nie masz nowego common

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...