Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prroblem z logowaniem i początek gry

Zontus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie ludzie

w tibie zacząłem grać jakis 3 lata temu w wersji na androida (brak mozliwosci na kompie)

na tm osiagnałem pewien lewel i troszkę ciekawych itemów

potem przez ponad rok nie grałem i kilka dni temu zainstalowałem na kompie wersje 10. coś tam, (najnowszą chyba)

chcialem sie zalogowac na danych które słuzyły mi na wersji mobilnej jednak nic z tego (takie konto nie istnieje)

postanowiłem zagrać od nowa i ustnałem na samym początku gry przy pierwszej wierzy stoi gostek cos do mnie gada ale nic sie nie da zrobic

i teraz moje pytania

- czy mozna sie zalogować do tego samego konta w wersji mobilnej i pc

- czy istnieje możliwosć skasowania konta jesli sie długo nie gra (ok 1,5 roku w moim przypadku)

Opublikowano

1.Nie, bo TibiaME jest tworzona przez całkiem innych ludzi.

2.Nie, jedynie za bocenie, hackowanie i inne takie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

czyli zostaje mi na pc grac od nowa

mozesz mi powiedzieć co zrobić na samym początku po zejsciu z łódki, bo albo jestem tuman, albo mam buga

ewentualnie moge przeinstalować gre do starszej wersji

Opublikowano

Jeżeli umiesz angielski to powinieneś ogarnąć.

Musisz za tymi kwadracikami na sam start biegać i pisać do npc teksty zaznaczone kolorem ciemno-niebieskim.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...