Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem was zapoznac z moim problemem. Otóz dodałem plugin voxelsniper... bo z kolega robimy serwer i poczebuje go wiec tak dodałem go i mam wszystko op,permisje,range, a i tak po wpisaniu obojętnie jakiej komędy np /b b czy /d wyskakuje

At internal error occurred while attempting to perform this command

Prosze po moc LIKE

►Moje konto tymczasowe | ponieważ na MasterGVPL dostałem banika :) pozdrawiam cichego, dzienx | ►
►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
►Pomogłem? ►Zostaw ►Like ► Wspierasz ► I ► motywujesz ► Do ► Dalszej ► Pracy ►►►►►►

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

►Moje konto tymczasowe | ponieważ na MasterGVPL dostałem banika :) pozdrawiam cichego, dzienx | ►
►Pomogłem? ►Zostaw ►Like ► Wspierasz ► I ► motywujesz ► Do ► Dalszej ► Pracy ►►►►►►

Opublikowano

własnie nie ;/ i nie wie o co chodzi na innych moich serwerach wszystko działa

Opublikowano

zmiana wersji voxel'a na inną , jedynie to ,chyba :p

ewentualnie zmień silnik na inny , tak poza tym blad z tego co czytałem po innych forach (mialem go kiedys tez w voxel'u pomogla aktualizacja pluginu) że może to być spowodowane błędem w pliku konfiguracyjnym , lub w premissi , jesli korzystasz z 1.7.9 sprawdz czy nie wyszła jakas wersja dev może tam ten blad jest rozwiazany

gdybyś się nie bał to mógłbym pomóc w terraformingu , nie mam vps, a mój pc sie sypie no i nawet durnego serwera na localhost nie jestem w stanie otworzyć jak cos moge dac ss terenu jaki robilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...