Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramy i karta graficzna

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie NAJTAŃSZE są karty graficzne i ile ramu potrzeba tak minimum żeby spokojnie działało na low ;C

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

@dinek300 chodzi mi o najtańszą możliwą kartę do BFa xD taka która uciągnie bez problemu

@@EDIT Wcześniej temat był w dziale BF3 a więc byście się połapali ale ktoś musiał przenieść...

Opublikowano

@dinek300 chodzi mi o najtańszą możliwą kartę do BFa xD taka która uciągnie bez problemu

@@EDIT Wcześniej temat był w dziale BF3 a więc byście się połapali ale ktoś musiał przenieść...

Okej, a w jakiej rozdzielczości grasz?

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Może być i nawet najmniejsza byle by w pełnym oknie

@@EDIT

Czy 3 GB ramu starczy do BFa gdzie wszystko będzie na low? A jeśli nie to poproszę o link do tanich 4GB ramu to będę miał 5 gb razem

Opublikowano

@Raitmi procek też mam zamiar kupić, na razie mam taki z piwnicy xD bo mój laptop się włączyć nie chce

obecny procesor: 2x Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80GHz

Opublikowano

******** ******* ***** ** ******** * ********, weź k**** człowieku napisz ile chcesz wydać, na jakiej grafice chcesz grać (low/normal/hight) i w jakiej rozdzielczości chcesz grać (jaki masz monitor i zasilacz)

FPS'y itd. nie zależą od ilości pamięci VRAM/GDDR, no chyba że masz mocną kartę graficzną i chcesz grać w Ultra i FullHD lub 4K. Najbardziej opłacalna/najlepsza ilość pamięci GDDR to 2 GB. Poniżej 1 GB nie radzę brać.

Opublikowano

Laptop dziś wieczorem wraca do mnie, a tak z ciekawości to budżet 3 tys. ( da sie wgl za tyle złożyć komputer do grania? xD )

Opublikowano

Zdecyduj się, czy chcesz najtańszą kartę czy PC za 3 tysiące... oczywiście że się da, ale jeśli chcesz zobaczyć tylko "z ciekawości" to poszukaj w innych tematach.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...