Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy DOTA jest lepsza od LoL'a?

żułw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co pobierać, Dote czy tego Lola.

Która gra lepsza dla nowicjusza? (nie bede ładował piniendzy w item shop)

wypiszcie plusy doty

Opublikowano

Plusów mi się nie chce wypisywać, ale napiszę Ci tylko, że jak już ogarniesz Dote, to nie będziesz miał problemu z żadnym MOBA. Fakt, LoL jest łatwiejszy, ale jednak w docie wiele możesz się nauczyć i nie trafisz na tak samo upośledzone community co w LoLu. 

Opublikowano

Ja dziś postanowiłem zagrać w dote 2 z powodu noobów w lolu. :)

Słyszałem że dodatkowo można coś na steamie zarobić.

;-) ;-)

Opublikowano

Lol lepszy, tyle razy już o tym pisaliśmy. Gram w dotę2 parę lat i żałuję każdego dnia.

Znowu ty ....

Ja polecam Dote, dynamika stoi na wyzszym poziomie niz w LoLu i jest ogolem bardziej wymagajaca gra.

61093c6efb.png

Opublikowano

@dziki1111

Jestem Twoim Fanem, nie spierdol tego. Pieprzyć lolowców, takie moje zdanie, HEHE. 

@topic

Jak wyzej pisalem, Dotka jest zajebista, a Tobie drogi żułwiu na pewno się spodoba, bo widać od razu, że myslisz logicznie, nie to co reszta gimbusiarni, która zobaczyła tylko tutaj w dziale Dotki temat, że Dota lepsza od lola, to od razu zmasowany atak pedryli typu jakiś tam majster Graves, który jest chyba chory na głowe, ale już tego nie komentujmy.

Opublikowano

Powiem tak, dzisiaj postanowiłem zagrać sobie rundkę w dotę, na poczatku napisałem że chce zagrać jungle ale jestem słaby, odpowiedzi jakie uzyskałem:

"Np"

"We all learning, go ahead"

A przez 40 minut jedna osoba wszystko mi tłumaczyła, bardzo miła sytuacja, przez 1200 godzin w lolu ani razu nie spotkałem kogos kto daje takie rady :)

Opublikowano

Na samym czacie w grze lepiej nie pisać takich rzeczy, bo u 9 na 10 ludzi powoduje to nagły skok ciśnienia do niewyobrażalnych wartości zakładając, że nie są to ludzie mający mniej niż ~100 gier.

Lepiej sieknąć temat tutaj i poczekać na konkretną odpowiedź(autoreklama, jakość gwarantowana).

Opublikowano

Na samym czacie w grze lepiej nie pisać takich rzeczy, bo u 9 na 10 ludzi powoduje to nagły skok ciśnienia do niewyobrażalnych wartości zakładając, że nie są to ludzie mający mniej niż ~100 gier.

Lepiej sieknąć temat tutaj i poczekać na konkretną odpowiedź(autoreklama, jakość gwarantowana).

Nie mam pojęcia o czym mówisz, gram na poziomie 11(czyli koło 90 godzin) i nie widzę nic złego w tym żeby ktoś mi dawał rady, nikt nie miał nic przeciwko, ba! Jak tamten mówił nie ściśle to inni gracze go poprawiali, pełna kultura.

Opublikowano

Logika, w dziele doty będą polecać ci dotę, a w dziale lol'a, lol'a.

Więc nie wiem czemu powstał taki temat, zagraj i sprawdź sam.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Logika, w dziele doty będą polecać ci dotę, a w dziale lol'a, lol'a.

Więc nie wiem czemu powstał taki temat, zagraj i sprawdź sam.

To zależy. Czasem niektórym polecamy lola, mimo, że to dział doto.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak wchodzi jakiś zjebaniec i łamanym polskim pyta o to, która gra jest lepsza, to oczywiste jakiej odpowiedzi oczekuje- on chce grać w coś, w co grają równie ograniczeni ludzie, toteż polecamy lola. Jeśli ktoś chce grać w dotę i nie jest idiotą, to ściągnie, pogra i sam oceni bez potrzeby pytania o coś, o co ludzie pytają przynajmniej raz, dwa w miesiącu.

@TRV13E

Pograsz więcej, zrozumiesz o czym mówię.

Opublikowano

Jak potrafisz dobrze używać mózgu graj w Dotę, jeśli nie wybierz LoLa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...