Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Został usunięty "Siege War" (literki) event no i zmienione Adresy...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Bywalec
Opublikowano

Nom przede wszystkim literek.

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

mi sie wydaje ze nowy event sie szykoje bo sa swieta w tamtym roku na swieta byl?:D

JAK POMOGLEM DAJ 5

jAK sIE kurwa nie podoba to nie dawaj -

Bo ci Do haty granata wjebie

Nie nawidze uzytkownikow

Jedyny normalny to Odys222

Opublikowano

Ohhh... Moi drodzy ,nie martwcie się za jakiś miesiąc znowu dadzą jakiś evencik :D a poza tym nie długo pocieszycie się grą bez " Cheaterów " ,których tak kochamy bo mają pr0 skilla . :)

7582998.jpg

System of a down 4 ever <3

Opublikowano

nie ze nie bedzie bo sa i beda ale nie bedzie ich przez chwile to wiesz pr0 skilla nie bedzie :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Teraz miło się gra bez przeszkód nie ma jakiś hackerów.A event był fajny :-) zebrałem kilka broni a aw50f miałem na 4 dni xD

Logo.JPG

Opublikowano

Ja 3x Glock, z 3x AW50F, 2x L85A1, 1x HK69 a i tak najbardziej mi się przydała AW50F... Obojętnie gdzie strzelisz a i tak ofiara padnie xD.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

wy niewiecie co to event, gralem w warrocka od kiedy powstal ale ciagle zmienialem konta, wtedy byly m.in. eventy na boze narodzenie wielkanoc itd itp. : famas 30 dni , tmp9 30 dni, uzbieraj jakis napis , literke za gre dostajesz , to zestaw dla assaulta albo medica, lub jakies nowe itemki za free ;] a teraz to oni na kase leca

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...