Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

kronzu

Start Serwera  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wpadniesz na start serwera??

• Tak!
      32
    • Nie!
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie mogę pograć?

Jeżeli chodzi Ci o pobranie clienta to jest informacja że od 2 do 4 godzin przed startem .. :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Dokładnie , lepiej dodać jakieś dopalacze na start niż hajs .

Prezentacja średnia ale server fajnie się zapowiada , oby dobrze hajs leciał i zmianki .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dokładnie , lepiej dodać jakieś dopalacze na start niż hajs .

Prezentacja średnia ale server fajnie się zapowiada , oby dobrze hajs leciał i zmianki .

Są wspomagacze i jest 1kk na start po to by można było sobie kupić więcej potek i bardziej się zaopatrzyć . :)

zresztą na ss`ach widać to co dostaje się na start.

Opublikowano

Dobrze mówią koledzy up proszę o usunięcie na start 1kk gdyż zobaczycie ludzie narobią tyle kont i hajsu będzie że masakra ...
Najlepiej zamiast tego 1kk to dać 10 dłoni kryta i przeszywki.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dobrze mówią koledzy up proszę o usunięcie na start 1kk gdyż zobaczycie ludzie narobią tyle kont i hajsu będzie że masakra ...

Najlepiej zamiast tego 1kk to dać 10 dłoni kryta i przeszywki.

Myślicie że ktoś będzie chciał robić 20 postaci żeby mieć 20kk ? no mi się by nie chciało lepiej samemu dropić bo dość dostatecznie leci kasa . :)

Opublikowano

Zobaczycie jak lecą yangi potem piszcie że tak będą robić ludzie bo wątpię aby ludziom się tak chciało takie grosze przerzucać . :)

Opublikowano

Sądząc po prezentacji to ubogi ten serwer;/  (większość rzeczy typu pasy itd. już jest nic nowego)

Nie oceniaj książki po okładce :) jak byś na forum wpadł to byś wiedział co nie co że kilka dni po starcie mają zaktualizować serwer i dodać kilka rzeczy.

między innymi takie coś jak WO (Wieża orków).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Sądząc po prezentacji to ubogi ten serwer;/  (większość rzeczy typu pasy itd. już jest nic nowego)

W prezentacji jest zawarte 70-75% serwera reszta jest niespodzianką i po wejściu na serwer zobaczycie cały serwer sami :)

na starcie 20 kk to będzie dużo ^^

Tylko że nawet nie wiesz jak yangi lecą na serwerze :) wiec nie pisz że będzie to dużo a wątpię że ktoś będzie czas marnował na przekładanie hajsu z 4-5 kont żeby mieć 20kk każdy będzie zajęty expem :)

Opublikowano

W prezentacji jest zawarte 70-75% serwera reszta jest niespodzianką i po wejściu na serwer zobaczycie cały serwer sami :)

Tylko że nawet nie wiesz jak yangi lecą na serwerze :) wiec nie pisz że będzie to dużo a wątpię że ktoś będzie czas marnował na przekładanie hajsu z 4-5 kont żeby mieć 20kk każdy będzie zajęty expem :)

Momentalnie idzie przełożyć yangi dwoma kontami :) Jedno stoi główne robisz drugie i tak cały czas na drugim koncie zakładasz 4 postacie to masz 4kk potem usuwasz postacie i znowu kolejne 4 postacie i kolejne 4kk więc to szybko leci :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Nie oceniaj książki po okładce :) jak byś na forum wpadł to byś wiedział co nie co że kilka dni po starcie mają zaktualizować serwer i dodać kilka rzeczy.

między innymi takie coś jak WO (Wieża orków).

Dzisiaj większość serwerów można tak oceniać, większość serwerów kopia drugiego, który padnie po tygodniu tylko jak hajs się będzie zgadzał. Na jakie forum? tego serwera? ja wchodzę na mpc i ta prezka ma mnie przekonać, a tu jest inaczej.

Opublikowano

Dzisiaj większość serwerów można tak oceniać, większość serwerów kopia drugiego, który padnie po tygodniu tylko jak hajs się będzie zgadzał. Na jakie forum? tego serwera? ja wchodzę na mpc i ta prezka ma mnie przekonać, a tu jest inaczej.

Ogółem daj szanse serwerowi pobierz wbij jak się nie będzie podobać to usuń konto wraz z clientem bo jeśli ludzie by tak myśleli z twojego punku widzenia że prezka blee nie przekonuje to dawno połowa serwerów tutaj była by kompletnie pusta.

A ogółem powinno właśnie się tak startować serwery i potem dorzucać nowości wtedy wynika mniej bugów a jak od razu w serwer wpakujesz nie wiadomo ile nowości to potem wynikają bugi błędy gry i potem nie wiadomo od czego zaczynać w naprawie bugów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Momentalnie idzie przełożyć yangi dwoma kontami :) Jedno stoi główne robisz drugie i tak cały czas na drugim koncie zakładasz 4 postacie to masz 4kk potem usuwasz postacie i znowu kolejne 4 postacie i kolejne 4kk więc to szybko leci :).

Ale nawet nie wiesz jak na serwerze lecą same yangi z mobów tak wgl. :) wiec spokojnie . a patrz na to że 100 małych potów to jest nic i każdy bed leciał  po duże poty które są po 250.000 yang i kasa pójdzie momentalnie a z mobów leci dość syto jak na  harda wiec nie wiem czy ktoś bed przekładał to 1kk

No okey, tylko wiesz w prezentacji zawsze nie przekażesz graczom serwera tak jak jest po wejściu na niego więc jak chcesz ja nikogo na siłę nie ciągnę . :)

chociaż szkoda.:/

Opublikowano

Ogółem daj szanse serwerowi pobierz wbij jak się nie będzie podobać to usuń konto wraz z clientem bo jeśli ludzie by tak myśleli z twojego punku widzenia że prezka blee nie przekonuje to dawno połowa serwerów tutaj była by kompletnie pusta.

A ogółem powinno właśnie się tak startować serwery i potem dorzucać nowości wtedy wynika mniej bugów a jak od razu w serwer wpakujesz nie wiadomo ile nowości to potem wynikają bugi błędy gry i potem nie wiadomo od czego zaczynać w naprawie bugów.

Nie skreślam go, lecz jak widzę prezentacje(np.serwera "123"), z której doświadczony gracz widzi, że jest gówno wart i tylko pod zarobek + pliki ukradzione z innego serwera wgl wszystko takie samo to taki serwer jest skreślony na starcie:D Powodzenia jak się rozkręci i nie padnie za miesiąc to zawitam.

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja.

Jeden z dobrych serwerów typu Hard/Medium.

Ale czy naprawdę będzie dobry i bez bugów to się okaże po starcie.

Powodzenie ze startem.

Możliwe że zawitam, lecz po starcie.

Pozdrawiam.

p.s: Co do tego 1kk to nawet pomysł dobry, pewnie z kasą bardziej do medium podchodziliście ;)

Powodzenia.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Jedno mnie dziwi i to mocno , serwer wyglad jak by  same czste pliki były nic nie dodane (wgrane) a klienta podacie 2h przed startem , czy wy macie pojecie na temat jak niektórzy pobieraja klienta ?>?? NIE MACIE  i to was powinno już na starcie zniszczyć

Opublikowano

Jedno mnie dziwi i to mocno , serwer wyglad jak by  same czste pliki były nic nie dodane (wgrane) a klienta podacie 2h przed startem , czy wy macie pojecie na temat jak niektórzy pobieraja klienta ?>?? NIE MACIE  i to was powinno już na starcie zniszczyć

No w sumie tu masz racje ludzie o słabym łączu internetowym. :p

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

patrz na to że upa się na parę hostingów co utrudnia przyśpieszenie udostępnienia wam Lików ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...