Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział minecraft mody

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Propozycja jest prosta gdyż serwery z modami w minecraft mają ciężko gdyż w nazwie może być tylko nazwa serwera a tagów dotyczących modów nie ma więc proszę o możliwość dla serwerów z modami wpisywania np "Nazwa Serwera Mody" gdyż ułatwi to wyszukiwanie serwerów jest to mała zmiana oraz dodanie tagu Mody też to jest mała zmiana ale znacząca dla całego działu i osób które prowadzą tak owe serwery

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Widzę że się wysiliłeś z napisaniem słowa "nie" ale jakbyś mógł się ustosunkować do decyzji było by miło

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Jeżeli nie chcecie rozwoju tego działu to po co on w ogóle jest ? boicie się zmian czy co ? taka prawda mpc zchodzi na psy

Zmiany czasem są gorsze czasem lepsze ale nie bójcie się zmian w końcu będzie jak z rządem polskim czyli im gorzej tym lepiej i zeby było lepiej rządzącym niz zwykłym ludziom

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Jesteście nie na obie propozycje, gdyż podałem dwie propozycje żeby można dopisać Mody to tematu pomoże znaleźć serwery oraz tag mody

wy naprawdę macie w DU*** dział minecraft i osoby prowadzące serwery z modami :( soo sad :( spróbujcie zrobić taki serwer i dać reklamę  zobaczycie że trzeba bardzo się starać spamić żeby ktoś zauważył to  najlepiej powiedzieć nie KUr*** pier** sie po co mi to i tak nie gram w minecrafta 

SS z minecraft forum: http://screenshooter.net/100100633/absphip 

Jak dla mnie jest to przejrzyste bo wiem że dany serwer ma mody albo minigames albo jeszcze coś innego i ja to wiem po nazwie  

ss z mpcforum: http://screenshooter.net/100100633/okfiuvg

Teraz podajcie mi które serwery są z modami po nazwie i tagach bez patrzenia do tematu po samej nazwie i tagach powiem tylko tyle ze tag inny używają osoby jak robią mix np free build + creative + minigames + skyblock 

przeczytajcie to i przemyślcie to bo naprawdę jest ważne dla rozwoju serwerów z modami w polsce bynajmniej teraz jest to tak że na każdy serwer z modami przypada garstka graczy i serwery takie podupadają z tego powodu i ludzi idą na angielskie 

Przy okazji powinna być większa wypowiedź czemu jesteś na tak czemu na nie bo może ktoś mieć zły dzień i od tak napiszę nie 

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

z takim podejściem na pewno przekonasz ludzi by dali "Tak" i tym samym pokazujesz poziom gracza tej gry i utwierdzasz wiele osób, że Ci co w nią grają to debile i dzieci.

Jedyna na co można by przystać to przedrostek dla takich serwerów...

A więc co do samego pomysłu jestem na nie.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...