Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie masz pieniędzy na konto w minecrafcie? Zarób na nie bez problemu!

The Punisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym przedstawićnowy sposób na zarobienie kasy na minecraft lub dla siebie. Tym sposóbem jest gra zarobkowa GoldenChase, w której zdobyte złoto wymieniamy na dolary!!!

672541407859732251413.jpg

430611407859732251413.jpg

Gra zarejestrowana w Panamie, na chwilę obecną 411 dni online.

Wypłacone pieniądze: 606337.56$
Rezerwy gry: 1181159.64$

W grze wynajmujemy tzw. "karłów" (naszych pracownikow), którzy wydobywają dla nas kryształy oraz Payment Points.

Mamy kilka rodzajów karłów, których kupujemy za złoto:

467691407859734251413.jpg

Kryształy naliczane są co 10 minut, Payment Points co 24h

W każdej chwili możemy odebrać zgromadzone kryształy, zamienić je w złoto i reinwestować w kolejnych pracowników.
1$ = 3500 gold

100 kryształów = 1 gold

1 Payment Points = 1 $

148271407859735251413.jpg

Za wpłate +10$ otrzymamy 1 karła gratis (Grumpy)

Pierwsza wpłata zostanie powiększona o 55%
Wpłate można dokonać przez:

Instant: Payeer, EgoPay, PerfectMoney, OkPay, Yandex Money
Jeśli chodzi o prowizje z poleconych:

1) w jednej zakładce piszę, że otrzymamy 10% od każdego depozytu na pierwszym poziomie
2) w drugiej zakładce piszę, że otrzymamy dodatkowe Payments Points jeśli polecony dokona depozytu:

1 poziom - 30%

2 poziom - 10%

3 poziom - 5%

również, 5% od sumy depozytu zostaje rozdzielone na wszystkich, którzy byli aktywni przez ostatnie 24h.

Jest również możliwość "rozkręcenia" darmowego konta, Aby WYPŁACIĆ jakiekolwiek pieniądze trzeba wpłacić przynajmniej 1$. Osobiście polecam zrobić pierwszą wpłatęo większej wartości ponieważ znacznie przyśpieszy to nasz rozwój i zarobek. Przy wpłacie 1$ bez poleconych i przy dziennym bonusie średnio 20 zyski roczne to około 430$ przy 15$ zainwestowanych zysk roczny to prawie 4000$. Więc warto przemyśleć wysokość pierwszej wpłaty, której wielkość będzie powiększona o 55%. .

Możemy też obliczać swoje zyski dzięki kalkulatorowi:

578261407859735251413.jpg

Każdy gracz, raz każdego dnia, może wziąć udział w darmowej loteri - do wygrania jest od 10 do 100 gold.
Ja dziś wylosowałem 43. Po uzbieraniu 100 goldów, możemy kupić pierwszego karła/pracownika, itd.
W grze jest dostępny LiveChat oraz zwykły Czat, shoutbox.
Na czacie można przeczytać wiadomości wstecz, admin dostępny codziennie, użytkownicy piszą, że gra jest wypłacalna.
Po zalogowaniu się, przed dokonaniem depozytu, zalecam zajrzeć w zakładke: DWARF SET Bonus, gdzie można sprawdzić jakich pracowników otrzymamy po dokonaniu depozytu.

Dowód wypłaty payeer (instant):

939421408182507251413.png

Wypłaty dla użytkowników dostępne są  cały czas, dla wszystkich, po tym adresem : http://goldenchase.net/payments

Zapisująć się z czystego linku http://goldenchase.net rejestrujesz się pod adminiem gry.

Zarejestruj się z mojego refa w sygnaturze, a pomogę Ci rozpocząć grę :)

Ponowne umieszczenie takiego linku skutkuje zbanowaniem konta.

Opublikowano

Paypal był kiedyś dostępny, ale został wyłączony. Aktualnie można wpłacić i wypłacić pieniądze tylko za pośrednictwem payeer. W przyszłości mają zostać odblokowane formy płatności takie jak karta kredytowa i bank.

Opublikowano

Wszystko wydaje się wiarygodne jednak nierozumiem dlaczego ta firma miała by oddawać za darmo dolary? Przecież niemają na tym zysku. Sorki ale dla mnie to fail. Jak przyjdzie do wyplaty to pewnie dostaniesz info że grasz z kilku kont. Obstawiam zwykły troll mimo że wygląda to naprawdę wiarygodnie. To by było zbyt piękne ^^

Opublikowano

Według mnie jest to oszustwo ale jeszcze nie pisze na 100% ciągle testuje ;) Jest to oszustwo na podstawie piramidy finansowej, poczytajcie o tym tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Piramida_finansowa 

Na tej zasadzie działały też firmy takie jak Amber Gold i innego tego typu kradziejstwa ;) Pomyślcie na logikę, to jest wciskanie ludziom kitu NP. Zapłać tylko 1 USD a wyciągniesz na rok 400 dolarów... F**K LOGIK 

Jest to na 90% oszustwo chyba, że jakieś turasy z kasą nie mają co robić i rozdają dolary ;)

Opublikowano

o lol ludzie ogarnijcie, gdzie tu oszustwo? na wszystkich stronach z zarabianiem w internecie piszą, że wszystko sprawne i 100% wypłacane. Jest to program typu HYIP, a nie piramida finansowa. Ile chcesz jeszcze dowodów wypłat moich by uwierzyć? Swoim gadaniem zniechęcasz inne osoby, które chcą w łatwy sposób zarobić.
@2xup

Wszystko wydaje się wiarygodne jednak nierozumiem dlaczego ta firma miała by oddawać za darmo dolary? Przecież niemają na tym zysku. Sorki ale dla mnie to fail. Jak przyjdzie do wyplaty to pewnie dostaniesz info że grasz z kilku kont. Obstawiam zwykły troll mimo że wygląda to naprawdę wiarygodnie. To by było zbyt piękne ^^

nie sprawdzałeś, nie pleć głupot bo to żałosne :)

Opublikowano

a co ma być tu kłamstwem?

wypłata dosłownie z przed paru sekund dla nie wierzących
image.png

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze przetestuje tą grę, oprócz autora tematu niech się odezwie jestem na prawdę ciekaw ;) @The Punisher w żądnym stopniu nie chcę się spinać tylko napisałem co mi się wydaje na pierwszy rzut oko ;) Oprócz tego napisałem, że testuje jeszcze ;p

@Edit Mam troszeczkę jeszcze podejrzenia do tego, że na każdym forum (polskim) jest prawie taka sama prezentacja co ty tutaj pokazałeś :P Nikt na innych forach nie dawał jasnej odpowiedzi, że to działa  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...