Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM CZOŁGU

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam czołgu, bądź całej linii czołgów, które są przyjemne od V+ żeby nie było strasznego grindowania czołgu do nastepnego, tylko przyjemna gra, mam każdą V i prawie każdą VI więc to nie problem jaka linia, IS-3 odpada, bo to nie dla mnie, TD'ki też mogą być, lighty i arty odpadają tylko.

Opublikowano

Scharakteryzuj bardziej co chcesz. Każda linia jest fajna, a to czy ci się spodoba zależy od twoich preferencji i umiejętności gry.

Opublikowano

radzę sobie każdym czołgiem, tak jak napisałem, SZUKAM, propozycje jakieś, wszystko oprócz arty/lightów, linia musi byc przyjemna od V-VIII przynajmniej, cos tak jak HT Francuskie, BDR > ARL > AMX M4 >50 100 i kazdym mi sie kocur grało, szukam czegoś, co da duzo frajdy ;>

Opublikowano

Możesz rozważyć ruskie TDki do Ob. 268, lub też niemieckie TDki do WT auf E-100. W obu liniach tiery V-VIII są bardzo przyjemne i lekko bądź mocno OP.

Opublikowano

ISU sprzedałem, a właśnie myle nad tymi niemieckimi, bo mam juz VII do kupienia i dicker maxa w garażu, więc w sumie warto, jeszcze chyba bede robił VK te do Indiana ;d to  te 2 linie na pewno, a cos z HT ? IS-3 odpada, mysle nad USA, Brytyjskie wolne, Francje mam, musze sie do jakies HT przekonac ;d

Opublikowano

@kYRA.

Linia do T32 jakoś wybitnie przyjemna nie jest.

AMX'a już zrobił, przecież pisał.

Tiger II ma słabe poprzednie tiery.

Linia przed Ob. 416 to absolutna tragedia.

Linia do Pershinga też jest słaba.

Nie chciał lightów, a większa część linii do T57 HT to lekkie.

Co do Indiena - te VKi są słabe, a alternatywna linia do Indiena to light'y.

Bierz te niemieckie TDki, bo są dość przyjemne, a dodatkowo Borsuk jest brany na 7/42 i drużynówki.

Opublikowano

Ja bym jeszcze polecił brytyjskie medy. 6t bardzo dobry, 7t gorsza wersja 6, 8 i 9 mają mocną wieżę i fajne lufki, a Xt będzie zamieniony za bardzo dobry czołg, a każdy kto go posiada prawdopodobnie otrzyma czołg premium 8 poziomu.

Opublikowano

Crusader też jest bardzo fajnym czołgiem, ale niektórzy uważają Comet'a za jeden z najgorszych czołgów w grze. FV4202 też jest bardzo dobry lub tragiczny, w zależności od tego kto go ocenia. Ale zostanie zamieniony na premkę VIII, a to już gwarantuje świetne zarobki.

Opublikowano

Tigera II mam, co do niemieckich TDkow to martwi mnie fakt zbadania działa w VII tierze, bo to nie maly koszt, a na stocku to taki Dicker Max, którego rzuca na IX, dalej, co do Brytyjskich medów, to po Cromwellu, otrzymałem totalny s**t (Comet), który jest czołgiem, którego osobiście nienawidze, kupiłem VK 6 tieru do Indiana i bardzo mi sie podoba, rozważam również amerykanskie HT, bo tam trzeba sie meczyc tylko z M6 

Opublikowano

Wiele czołgów na stocku jest tragicznych, trzeba je wymaxować. Comet to nie s**t, ale skoro nie lubisz nim grać to nie graj. Jak ci się podoba ta VK, to następna jest prawie identyczna a potem Indien i Leopardy.

Opublikowano

@kYRA.

Linia do T32 jakoś wybitnie przyjemna nie jest.

AMX'a już zrobił, przecież pisał.

Tiger II ma słabe poprzednie tiery.

Linia przed Ob. 416 to absolutna tragedia.

Linia do Pershinga też jest słaba.

Nie chciał lightów, a większa część linii do T57 HT to lekkie.

Co do Indiena - te VKi są słabe, a alternatywna linia do Indiena to light'y.

Bierz te niemieckie TDki, bo są dość przyjemne, a dodatkowo Borsuk jest brany na 7/42 i drużynówki.

7/42 i borsuk? xD

@Fireho taki skład biorą randomy.

Do Ob.416 tragedią jest czołg A-43, a potem jest dość fajny A-44. Nie rozumiem czemu nazywasz linie tragedią przez jeden czołg. Oo

T32 - gra zaczyna się już od piątego tieru i jest w miarę dobra, a im wyższy tier tym lepiej się gra

Opublikowano

Chińskie i ruskie medy V-VIII są słabe, HTków brytyjskich autor nie chce a niemieckie już ma.

Opublikowano

7/42 i borsuk? xD

@Fireho taki skład biorą randomy.

Do Ob.416 tragedią jest czołg A-43, a potem jest dość fajny A-44. Nie rozumiem czemu nazywasz linie tragedią przez jeden czołg. Oo

T32 - gra zaczyna się już od piątego tieru i jest w miarę dobra, a im wyższy tier tym lepiej się gra

A-43 to genialny czołg, z bólem serca go sprzedawałem jak kupowałem A-44, bo czołg jest po prostu mistrzowski, mobilność bardzo dobra, działo zadowalające, pancerza brak jedynie. Lepiej mi sie grało A-43 niz A-44, ale A-44 też jest b.dobre ;>  co do tematu to boje sie troche tego SFL'a kupic, bo to troche tragedia na stocku bedzie, bo długo stockowy bedzie :/

Opublikowano

Według ciebie czołg z dobrą mobilnością to genialny czołg? Działo ma słabe. Są naprawdę znacznie mocniejsze medy na tym poziomie, a A-43 jest bardzo słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...