Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ksiązki

Izunumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Gra Endera" ?

Sa jeszcze jakieś cienie endera i byc moze inne ksiazki z tego uniwersum. Więc ile musialbym kupic ksiazek, zeby znac full historie tego uniwersum? 

@Edit

średnio mi się podoba opis fabuly tej ksiazki, ale moze kupie. 

Opublikowano

Ciekawa książka, ' Weronika postanawia umrzeć ' .

Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu...

Umiera się nie dlatego by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia się do rozmiaru pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartką, na którą stawia się własne życie. Weronika postanawia umrzeć bez wyraźnego powodu,

bez żalu i bez patosu . Może i dlatego, nie szukając.łatwych rozwiązań, jej życie stało się mdłe, jak potrawa bez przypraw, pozbawione ziarna szaleństwa. A gdzie szukać szaleństwa, jeśli nie w domu wariatów, pośród tych, którzy obdarzeni nim zostali w nadmiarze? Weronika uczy się na nowo życia, poznaje słowo, zmartwychwstaje . Weronika chce żyć inaczej .

Polecam książkę, czytałem Ją z 5 razy i nadal Mnie ciekawi :p

Opublikowano

Zauważcie, że on szuka książki SF ;)

Przeczytaj Perfekcyjną Niedoskonałość Jacka Dukaja. Wrażenia gwarantowane.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...